Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

«Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς»

Στο υπουργείο εισέβαλαν πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ, οι οποίοι ζητούσαν επιμόνως συνάντηση μ’ αυτόν που τους ξεγέλασε προεκλογικά, υποσχόμενος επαναπρόσληψή τους, αλλά τώρα κάνει την  πάπια, αρνούμενος να εφαρμόσει όχι μόνο τις υποσχέσεις του, αλλά και τις υπέρ των εργαζομένων δικαστικές αποφάσεις. 

Κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες στο Υπουργείο Εργασίας, με τον αρμόδιο αριστερό υπουργό, Δημήτρη Στρατούλη, να είναι απών καθώς κατά την διάρκεια της κατάληψης συνεντευξιαζόταν. στην ΕΡΤ του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο οι 70 απολυμένοι του ΟΑΕΕ άφησαν σαφής αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις διθυραμβικές προεκλογικές του δεσμεύσεις για δήθεν επαναπρόσληψη των εργαζομένων.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου των εργαζομένων, ο οποίος ειρωνευόμενος τον Στρατούλη δήλωσε τα εξής:

«Ζητάμε να δούμε τον υπουργό, και αρνείται να μας δεχτεί. Ήρθαμε σήμερα εδώ να τον επισκεφτούμε εμείς, μας επισκέπτονταν αυτός προεκλογικά, μετεκλογικά ήρθαμε εμείς να του δηλώσουμε σήμερα την στήριξή μας».

Την δήλωση αυτή ακολούθησε το σύνθημα: «ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε το Μνημόνιο της Αριστεράς», το οποίο δόνησε τον έβδομο όροφο του υπουργείου Εργασίας όπου στεγάζεται το προσωπικό γραφείο του Στρατούλη.

Και το μεγαλείο της αριστεράς δεν σταματά εδώ.
Ο Στρατούλης καθώς απολάμβανε τις αερολογίες του στην διάρκεια συνέντευξης του στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, γίνεται ζωντανή σύνδεση με τον υπό κατάληψη χώρο και ο ίδιος μη μπορώντας να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση προς τους εργαζόμενους πέταξε το μπαλάκι στον Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς κατά τον κύριο Στρατούλη θα πρέπει να υπάρξει η μεταξύ τους συννενόηση για την επαναπρόσληψή τους.

«Μετά από λίγους ακόμα μήνες αριστερής διακυβέρνησης, όποιος δηλώνει δημοσίως αριστερός, θα πέφτει… φάπα»!  από τον απλό λαό και ειδικά από τους εξαπατημένους!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------