Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τσίπρα δεν έχεις τσίπα

Για να σώσει το τομάρι του ο Τσίπρας κάνει δημοψήφισμα αλλά "πρόλαβε" να ψηφίσει μία μέρα πριν το λαθρονομοσχέδιο που χαρίζει την Ιθαγένεια στους εισβολείς!

Γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα και για το λαθρονομοσχέδιο;

Μία μέρα μετά την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου για τον αφελληνισμό την χώρας,  μας καλεί σε δημοψήφισμα για το μνημόνιο που θα διέγραφε με ένα άρθρο όπως δεσμευόταν για να κλέψει την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Φανταστείτε για τι άθλιο άτομο μιλάμε. 6 μήνες έπαιζε τις κουμπάρες με τις εταίρες του στην ΕΕ και τώρα θυμήθηκε και έφερε δημοψήφισμα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού όπου η Ελλάδα προσπαθούσε να βγάλει κάνα φράγκο από τον τουρισμό που είναι και η μόνη βιομηχανία της!

 Ποιος τουρίστας θα πατήσει τώρα το πόδι του για διακοπές σε μία χώρα με τεράστια προβλήματα και αναταραχή, στην οποία μπορεί να εγκλωβιστεί μαζί και με εκατομμύρια λαθραίους;

Η κωλοτούμπα ήταν τεράστια και ήταν πάρα πολύ δύσκολη να την περάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από όλα αυτά τα παραμύθια που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. θα βάλουν την ταφοπλάκα στην Ελληνική κοινωνία για άλλη μια φορά με την ψήφο του Ελληνικού λαού..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------