Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δεν είναι απλά ηλίθιοι. Αλλά επικίνδυνοι.

Ο στόχος τους εξαρχής, ήταν η βεβήλωση του μνημείου και όχι να επιδείξουν απλά τα συνθήματα τους πάνω στο κουρελόπανο τους.

Χωρίς κανέναν σεβασμό στον χώρο, χωρίς συναίσθηση που βρίσκονται και τι συμβολίζει αυτός ο χώρος για τον Ελληνικό λαό.

Ανάρτησαν το κουρελόπανό τους και κυμάτισαν τις βρωμερές σημαίες τους σαν εχθροί που κατάκτησαν ένα κάστρο.
Γιατί ο τόπος εκεί, είναι ένα κάστρο και ένας τάφος! 
Που τιμά τους Έλληνες πεσόντες για την λευτεριά, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια της πατρίδος μας!

 «Ευτυχώς ο γιος μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, εάν έπαιζε με κούκλες, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αληθινό πιστόλι μου» – Τσε Γκεβάρα

Οι ελληνόφωνοι υπηρέτες του κάλπικου ανθελληνικού πολιτικού συστήματος που εξαπατά τον Ελληνικό λαό εδώ και 45 χρόνια.

Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σήμερα στην πιο τραγική κατάσταση όλων των εποχών, βιώνοντας το «τέλος της ιστορίας» του.

 Η πλειονότητα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, εξαιρουμένων των ανθελλήνων εξωνημένων και βολεμένων ελληνόφωνων γραικύλων, υποφέρουν, κατάφωρα άδικα, οικονομικά, βιολογικά, συναισθηματικά και ψυχικά.

Δυστυχώς πάρα πολλοί, από τα μωρά μέχρι τους υπερήλικες πεινάνε, αρρωσταίνουν ανίατα, κακοποιούνται με πολλούς τρόπους και πεθαίνουν πρόωρα από τις άθλιες συνθήκες ζωής ή ακόμα δίνουν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, γιατί απλά δεν αντέχουν. Γιατί απλά, όλα έγιναν για αυτούς απάνθρωπα και αφόρητα σ αυτό τον τόπο.

Συνδαιτυμόνες στο μεγάλο αυτό φαγοπότι είναι οι μαφιόζοι αγοραστές, μαζί με τους φαύλους/διεφθαρμένους/ιδιοτελείς/κολάσιμους πολιτικούς, διοικητικούς ή άλλους θεσμικούς απατεώνες σε ρόλο προδοτών, δημίων και δεσμοφυλάκων.

Η γενιά αυτή των ελληνόφωνων συνεργών είναι στον ίδιο βαθμό συνένοχοι, είτε υπερψηφίζοντας ως μέλη της συμπολίτευσης ή της πλειοψηφίας είτε καταψηφίζοντας ως μέλη της αντιπολίτευσης ή της μειοψηφίας!!!

Γιατί, με τις «στημένες» κοινοβουλευτικές, διοικητικές ή συνδικαλιστικές κλπ. συνεδριάσεις των αντίστοιχων οργάνων (π.χ. Βουλή, ΤΑΙΠΕΔ, ανώτατα δικαστήρια κλπ.), «ικανοποιούνται» οι τυπικές προϋποθέσεις, ώστε να «νομιμοποιούνται» τα ν/σ και οι αποφάσεις γενοκτονίας, υποδούλωσης,  αφανισμού και λεηλασίας του Ελληνικού Λαού.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------