Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Οι κομμουνιστές Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα! Ελλάδα 2017:

Στο "σκοτάδι" βυθίστηκε το νοικοκυριό μιας άνεργης πολύτεκνης μητέρας. Η οικογένεια έμεινε χωρίς ρεύμα, λόγω οφειλών στην ΔΕΗ, που δεν δίστασε να της κατεβάσει τον διακόπτη.
Όπως ανέφερε η ίδια η άνεργη μητέρα στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, είχε ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ωστόσο λόγω συσσωρευμένων χρεών προσπάθησε να κάνει έναν περαιτέρω διακανονισμό με περισσότερες δόσης αποπληρωμής, κάτι που απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε Σοφία Γκαραβέλα, της ζητούσαν να δώσει 400 – 500 ευρώ το μήνα συν τους τρέχοντες λογαριασμούς! Μάλιστα της προσέθεσαν στα χρέη και άλλες 4.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η κ. Γκαραβέλα λόγω τροχαίου από το 2010 δεν μπορεί να εργαστεί όπως πριν, και η μόνη απασχόληση που είχε από τότε ήταν 8 μήνες σε ένα κοινωφελές πρόγραμμα.

Η πολύτεκνη μητέρα σημείωσε πως τα όσα ακούγονται για «προστασία» των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν ισχύουν, και πως βρίσκει πόρτες κλειστές από όλους.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------