Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ» ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Σε κάμερες ασφαλείας και
αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία οι Αρχές για την ομάδα των περίπου 30 κομμουνιστών  που επιτέθηκαν πισώπλατα και χτύπησαν τους τρεις Ευέλπιδες το βράδυ της Κυριακής στο Μοναστηράκι. 

Οι Ευέλπιδες περιέγραψαν στους αστυνομικούς πώς έζησαν το περιστατικό:...
«... Δεν καταλάβαμε το παραμικρό. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεχτήκαμε επίθεση πισώπλατα και ύπουλα. Την ώρα εκείνη πηγαίναμε προς το μετρό, ήμασταν στην περιοχή. 

Άρχισαν να μας ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές ..».
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι Ευέλπιδες έγιναν στόχος μιας από τις τρεις ομάδες αριστερών  που έδρασαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας αφού πρώτα διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στο Σύνταγμα.

Οι ομάδες αυτές άρχισαν να επιτίθενται σε άτομα που έβλεπαν να έχουν ξυρισμένα κεφάλια ή να έχουν τατουάζ με εθνικά σύμβολα. Συνολικά οκτώ άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με τις συγκεντρώσεις που γίνονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο, δέχτηκαν επιθέσεις από τους κομμουνιστές  κουκουλοφλόρους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------