Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αριστερός Μεσαιωνας: Λουκέτα παντού Κλείσιμο του εργοστασίου «Froneri» στον Ταύρο

Σοκ ούτε παγωτά πλέον δεν τρώνε οι Έλληνες


Στην άμεση διακοπή του εργοστασίου παγωτού στον Ταύρο προχωρά η Froneri Hellas

Ανακοίνωση της «Froneri» που είναι κοινοπραξία της «Nestle» και της βρετανικής «R&R Ice Cream», στον τομέα του παγωτού, των κατεψυγμένων τροφίμων και των γαλακτοκομικών ψυγείου: ...λαμβάνοντας υπόψιν ότι η "Froneri HELLAS" είναι ζημιογόνος, η Εταιρεία διακόπτει την λειτουργία του εργοστασίου της στον Ταύρο και επαναπροσδιορίζει την οργάνωσή της. Στην απόφαση μας αυτή οδηγούν επίσης οι επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στην αγορά σε συνδυασμό με το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον».

Ήδη είχε προχωρήσει η εταιρεία σε μειώσεις μισθών, σε 4ήμερη εργασία, υποχρεωτικές άδειες, αξιοποίηση των εργαζομένων κ.λπ. αδυνατούσε όμως να ανταπεξέλθει οικονομικά και λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών.

Στο εργοστάσιο απασχολούνται 102 άτομα μόνιμα και 200 «εποχικών», οι οποίοι δεν δικαιούνται ούτε το επίδομα ανεργίας. και οδηγούνται στην ανεργία με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης και των συνδικαληστών που ανεβάζουν τους φόρους των επιχειρήσεων πάνω από 85% τον φόρο στα προϊόντα στο 24% και την «τη νύφη την πληρώνουν» οι εργαζόμενοι, περνώντας στην ανεργία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------