Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το πολιτευμα της χώρας;;; μα φυσικά Ελληνική Δημοπρασία

 
Ζώντας στην χώρα όπου το πολίτευμα έχει μετατραπεί σε αυτό της Ελληνικής Δημοπρασίας, Κάποιοι πιστεύουν ακόμη και σήμερα πως θα κατορθώσουν να διασωθούν ενώ όλα τριγύρω τους καταρρέουν. 
 
Δυστυχώς για τους ίδιους, ζούνε σε αυταπάτες επιλέγοντας την τακτική της στρουθοκαμήλου. Με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο και με διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο οι κατασχέσεις και εν συνεχεία οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο θα γίνονται με βάση την εμπορική τιμή όπως ισχύει και για τα χρέη προς τις τράπεζες.
 

Σύμφωνα με τη διάταξη, «με κοινή απόφαση του αριστερού υπουργού Οικονομικών και του αριστερού διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καθορίζεται ο τρόπος προσδιορισμού της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται, το αρμόδιο όργανο προσδιορισμού της αξίας αυτής, ο τρόπος καθορισμού της αμοιβής του, καθώς και κάθε άλλο ειδικότερο θέμα».

Η απόφαση της δεύτερης φοράς αριστεράς, που ανοίγει τον δρόμο για να βγαίνουν στο σφυρί ακίνητα στις εμπορικές αξίες αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα.
 
Με την ενεργοποίηση της νέας διάταξης όποιο ακίνητο κατάσχεται για χρέη προς το Δημόσιο θα βγαίνει σε πλειστηριασμό στην εμπορική τιμή που θα καθορίζεται από πιστοποιημένους εκτιμητές.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει ένα μπαράζ πλειστηριασμών ακινήτων από τη φορολογική Διοίκηση καθώς έχει συσσωρευτεί σημαντικό στοκ κατασχεμένων ακινήτων από οφειλέτες του Δημοσίου. Επίσης αναμένεται να τρέξει και η διαδικασία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η διενέργειά τους, όπως γίνεται σήμερα με τους πλειστηριασμούς που πραγματοποιούνται στα ειρηνοδικεία.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------