Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αθήνα πόλη τρόμου και βρωμιάς

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μόλις πέντε λεπτά από το Δημαρχείο της Αθήνας – ΕΙΚΟΝΕΣ που λίγοι έχουν δειΜία από τις πιο ιστορικές περιοχές της παλιάς Αθήνας, μόλις πέντε λεπτά από το δημαρχείο της πόλης, έχει εγκαταλειφθεί στην σκληρή μοίρα της, σε μία Ελλάδα που μετατρέπεται σε ένα «πολυπολιτισμικό» έκτρωμα, με σκοπό να σβηστεί κάθε φως ελευθερίας και πολιτισμού, το οποίο μετά βίας κρατούν ακόμα κάποιοι από εμάς σε φαναράκι.  Εγκληματίες, ναρκομανείς-άνθρωποι....
άτυχοι από την μοίρα τους, μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι δίνουν πινελιά… ισλαμικής «κουλτούρας» στο όλο… τοπίο.
Στην Πλατεία Θεάτρου παίζονται ταυτόχρονα πολλά δράματα, με πολλούς δραματικούς χαρακτήρες. Η περιοχή αποτελεί -ξανά μετά από χρόνια- τη νέα πιάτσα ναρκωτικών του κέντρου της Αθήνας, όπως έχουν υπάρξει η Πλατεία Κάνιγγος, το Πανεπιστήμιο, το Πεδίον του Άρεως, η Πλατεία Εξαρχείων, το Πολυτεχνείο, η Πλατεία Βάθης.
Η αύξηση των αστέγων, η συνεχής έλευση μεταναστών και η αύξηση της φτώχειας έχουν συμβάλλει σε όλα αυτά που θα αντικρύσετε σε λίγο.
Άνθρωποι από τις όλες τις φυλές του κόσμου πασχίζουν να βγάλουν το μεροκάματό τους και πωλούν την πραμάτεια τους. Πλάι σε αυτούς υπάρχει ένα σύμπαν εγκληματικότητας. Αρκεί να περπατήσει κανείς στην Πλατεία Θεάτρου και στα πέριξ της περιοχής, για να του προσφερθούν σκληρές ναρκωτικές ουσίες, κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές και αγοραίος έρωτας από ανθρώπους που εκπορνεύονται και γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης, για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.
Η εικόνα εγκατάλειψης μίας από τις ιστορικότερες συνοικίες της Αθήνας συμπληρώνεται από το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις πιο βρώμικες περιοχές της πρωτεύουσας.
Όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το πεντακάθαρο δημαρχείο, που απέχει λιγότερο από 400 μέτρα και φυλάσσεται αρκετά καλά από την Αστυνομία, καθώς η εξουσία είναι ιερή!
Τα σχόλια δικά σας. Αυτή είναι η Αθήνα του 2017 σε φωτογραφίες από το VICE:

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------