Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Άντε, ανοίξτε και κανένα βιβλίο, ελληναράδες πολιτικοί της πλάκας !

Ο Καμένος έχει δείξει και
παλιότερα το μέγεθος της αμορφωσιάς του, αλλά ο...έγκριτος συνταγματολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου και...ακούνητος Πάκης δεν μπήκε στον κόπο να ανατρέξει στο google  για να μάθει ποιο ήταν το επώνυμο της Μπουμπουλίνας ώστε να το αναγράψει στο ΠΔ;...


Ακόμα, μπορεί να μην...ήξερε, αλλά γιατί δεν φρόντισε να ρωτήσει μήπως η ηρωίδα της επανάστασης του 1821 είχε λάβει κάποιον τιμητικό στρατιωτικό τίτλο, όπως τώρα που αποδεικνύεται ότι έχει λάβει το βαθμό του ναυάρχου επί τιμή και άρα ο "τίτλος" που της δόθηκε (υποναύαρχος)...συνιστά υποβάθμιση?


Κάνετε που κάνετε μια άθλια γραφικότητα, φροντίστε τουλάχιστον να είναι σωστή!


Με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε Προεδρικό Διάταγμα στις 6-3-2018, με το οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταυρός Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων στην ηρωίδα Λασκαρίνα "Μπουμπουλίνα", 193 χρόνια μετά τον θάνατό της !


Όμως, προς γνώση του Πάνου και του Πάκη σημειώνεται, κατ΄ αρχήν, ότι σε επίσημα έγγραφα δεν χρησιμοποιούνται προσωνύμια, παρατσούκλια κλπ, δηλαδή π.χ. δεν μπορεί ν΄αποκαλείται ο Κολοκοτρώνης "Γέρος του Μωριά" και ο Καραϊσκάκης "Γιός της Καλογριάς".


Η Λασκαρίνα Πινότση ήταν κόρη του Σταυριανού Πινότση και της Σκεύως (Παρασκευής) Κοκκίνη και έφερε επίσημα το επίθετο του πατέρα της. 

Το ανδρωνύμιο "Μπουμπουλίνα" ήταν επίκτητη, ανεπίσημη προσφώνηση, μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Δημήτριο Μπούμπουλη.


Πληροφορούνται επίσης ο Πάνος κι ο Πάκης ότι, στην πραγματικότητα, ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΑΝ τη Λασκαρίνα απονέμοντας της τον βαθμό του Υποναυάρχου, διότι της έχει απονεμηθεί ο βαθμός του ΝΑΥΑΡΧΟΥ, αμέσως μετά τον βίαιο θάνατό της (22-5-1825), από την Ρωσική Αυτοκρατορία !
Σημειώνεται μάλιστα ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα στον κόσμο, που τιμήθηκε με αυτό τον βαθμό, ενώ υποναύαρχοι υπάρχουν αρκετές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------