Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΑΓΦΑΝΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ & ΕΔΕΙΡΕ ΑΓΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

Άγρια επίθεση σε αστυνομικό του Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα από 30χρονο Αφγανό ο οποίος νευριασμένος έσπασε το τζάμι περιπολικού και στη συνέχεια επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον ένστολο φρουρό. 

Ο Αφγανός..... συνελήφθη από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα ενώ ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.     

   Ακατάληπτες κραυγές  

Το περιστατικό που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σε κάποιες περιοχές του κέντρου της Αθήνας σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής.   

Ο ένστολος εκτελούσε περιπολία στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα, όταν ξαφνικά ακούει τζάμια να θρυμματίζονται και γυρίζοντας βλέπει έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30χρονων να του ορμάει με άγριες διαθέσεις, ουρλιάζοντας στα αραβικά. 

Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από τον αλλοδαπό που σε κατάσταση αμόκ ξεσπούσε όλη μανία πάνω του.   

Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα και οι εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν 30χρονο Αφγανό ο οποίος μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Ο αφχανο συνελήφθη από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα ενώ ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------