Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Γίνονται χιλιάδες ληστείες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Μπούκαραν στο «παλάτι» του Πανταζή.


❱❱ «Ευτυχώς, δεν ήμουν μέσα» εξομολογείται ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές. Ληστεία «καρμπόν» με την αιματηρή εισβολή κακοποιών που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη σημειώθηκε και στο «παλάτι» του Λευτέρη Πανταζή στη Βούλα...
βάσει του τρόπου δράσης των δύο αγνώστων, που εισέβαλαν στο κτίριο οπλισμένοι μ’ ένα πιστόλι και φορώντας κουκούλες στα πρόσωπα και γάντια στα χέρια!
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έλειπε στο εξωτερικό με την οικογένειά του όταν, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οι κακοποιοί τρύπωσαν στη μεζονέτα της Βούλας από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Αφού έψαξαν στο ισόγειο, κατέληξαν στους πάνω ορόφους του σπιτιού του Λε-Πα, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μόνο οι δύο οικιακές βοηθοί από τη Ρωσία.
Οι ληστές βρήκαν τις δύο γυναίκες να κοιμούνται, τις ξύπνησαν απότομα ακινητοποιώντας τις με την απειλή του πιστολιού και τις υποχρέωσαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Αφού τους έδωσαν το ποσό των 1.000 ευρώ, οι δράστες τις ανάγκασαν να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν κρυμμένα κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.
Χρήματα και ρολόγια
Ετσι, άρπαξαν μέσα από το δωμάτιο του Λευτέρη Πανταζή μεγάλο μέρος από τη συλλογή ρολογιών που διαθέτει, ορισμένα από τα οποία μάλιστα είναι σπάνια κομμάτια και η αξία τους φτάνει σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Στη συνέχεια οι κακοποιοί έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των δύο οικιακών βοηθών και έφυγαν από τη μεζονέτα.
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους ληστές που πυροβόλησαν με ανθρωποκτόνα πρόθεση τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη μπροστά στα μάτια της συζύγου του, στο σπίτι τους στην Κηφισιά. Οπως λένε αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών, το modus operandi είναι ακριβώς ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, ενώ ταιριάζει και η περιγραφή των δύο κακοποιών, που ήταν μετρίου αναστήματος, με κανονική σωματική διάπλαση, φορούσαν κουκούλες full face, γάντια και είχαν ένα πιστόλι. Ιδιες, επίσης, είναι και οι ώρες που έκαναν την εισβολή στα δύο σπίτια.
«Φοβήθηκα για τη ζωή των κοριτσιών»
Από την Ιταλία, όπου βρίσκεται, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην «Espresso» για την εισβολή των ληστών στη μεζονέτα του, δηλώνοντας σοκαρισμένος: «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) γυρίζω να μάθω τι ακριβώς έγινε, τι ακριβώς λείπει από το σπίτι μου. Απ’ ό,τι ενημερώθηκα, μπήκαν μέσα την ώρα που κοιμόντουσαν τα δύο κορίτσια, τους πήραν με απειλή όπλου 1.000 ευρώ και έφυγαν. Και τα ρολόγια μού πήραν. Κοσμήματα δεν μου πήραν, δεν είχα». Και πρόσθεσε: «Φοβήθηκα για τη ζωή των κοριτσιών. Δεν λειτούργησε ο συναγερμός, δεν ξέρω γιατί. Δεν τον έβαλαν; Δεν έπιασε; Δεν μπορώ να ξέρω. Εν τω μεταξύ, πάντα υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι που φροντίζουν για την ασφάλειά του. Φαίνεται, όμως, ότι αυτοί παρακολούθησαν ότι εγώ έφυγα μαζί με τους βοηθούς μου και τον ξάδερφό μου, και μετά μπήκαν. Το σπίτι μου είναι φρούριο. Δεν είναι εύκολο να μπει κανείς. Συνέβη όμως...» Καταλήγοντας, ο αγαπημένος τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν ήξερα ότι έγιναν κι άλλες ληστείες. Αυτό είναι θέμα τύχης. Μπορεί να είσαι μέσα και να τρομάξεις, να σε πυροβολήσουν, να χάσεις τη ζωή σου... Ολα είναι πιθανά σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ευτυχώς, δεν ήμουν μέσα»

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------