Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

πρέπει να αρχίσουν να μπουκάρουν σε σπίτια των στελεχών της κυβέρνησης , να δεις για πότε αλλάζει το σκηνικό.....

Τεράστια έκπληξη προκαλεί τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθερα εκ νέου τα μέλη συμμορίας που διέπραξε 62 κλοπές και διαρρήξεις στη βορειοανατολική Αττική, με λεία που εκτιμάται από την Αστυνομία στο μισό εκατομμύριο ευρώ και τα οποία είχαν συλληφθεί προ τριών ημερών, όπως αναφέρει το in.gr
Και αυτό διότι, εκτός των άλλων, οι συγκεκριμένοι ποινικοί είχαν αποφυλακισθεί πρόωρα, τον Μάιο του 2015, (είχαν καταδικασθεί για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες) με τον νέο «ευεργετικό» νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης και βρίσκονταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.
Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή τους το 2015 οι εν λόγω κακοποιοί ξεκίνησαν νέο κύκλο διαρρήξεων και κλοπών. Αυτό όμως φαίνεται να μην έχει ληφθεί υπόψη στην απόφαση να αφεθούν ξανά ελεύθεροι, παρότι είχαν και αυτές τις δικαστικές εκκρεμότητες.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η νέα απόφαση μη προφυλάκισης των συγκεκριμένων κακοποιών ήλθε μόλις λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και εκπροσώπων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που μιλούσαν για «μεγάλη επιτυχία» των διωκτικών αρχών και για την εξάρθρωση μίας ιδιαίτερα επικίνδυνης συμμορίας.
Τα μέλη της συμμορίας για να εφορμούν στα σπίτια χρησιμοποιούσαν μέχρι και μεγάλες τσουγκράνες, ενώ πολλές φορές αφαιρούσαν και όλα τα κουφώματα.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβο για «ανακύκλωση του εγκλήματος». Οι δικαστικοί λειτουργοί αναφέρονται σε «απόφαση που ακολουθεί τα δεδομένα του νέου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης με στόχο κυρίως την αποσυμφόρηση των φυλακών».
Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε προ δύο ημερών από το Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες.
Τις απογευματινές ώρες της 11ης Μαΐου 2016 είχαν συλληφθεί στο Ψυχικό δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 40 ετών, μέλη της σπείρας ενώ αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους.
Όπως διαπιστώθηκε, οι εν λόγω ποινικοί είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβριο εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει δεκάδες διαρρήξεις – κλοπές σε κατοικίες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------