Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

«Αποροι» γύφτοι με πολλά λεφτά

Στο φως η δικογραφία για τη σπείρα γύφτων που σκόρπαγε σαν μαρουλόφυλλα ποσά που έπαιρνε από επιδόματα. 

Αποκαλυπτική είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής για τη δράση της συμμορίας των «άπορων» γύφτων που διασκέδαζαν με αιθέριες υπάρξεις στα μπουζούκια...
σκορπώντας σαν... μαρουλόφυλλα τα μεγάλα ποσά... που εισέπρατταν ως επιδόματα από την Πρόνοια ή εξασφάλιζαν από δεκάδες διαρρήξεις! 


Τα εννέα μέλη της συμμορίας (ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι) που έπεσαν στη φάκα της Αστυνομίας είχαν καταφέρει να περνιούνται για... φτωχαδάκια, αλλά τα βράδια γλεντοκοπούσαν στις πίστες! 

Την ίδια ώρα, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να εισβάλλουν με αυτοκίνητα σε συνοικιακά καταστήματα, καταστρέφοντάς τα και αρπάζοντας τις ταμειακές μηχανές. 

Ηταν τέτοιο το θράσος τους, μάλιστα, που δεν δίσταζαν να βάζουν χέρι ακόμα και στα κουτιά με τα χρήματα που συγκέντρωναν οι καταστηματάρχες για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι χτυπούσαν ξανά και ξανά το ίδιο κατάστημα, αναγκάζοντας τους μεροκαματιάρηδες επαγγελματίες να βάλουν οριστικά λουκέτο! 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------