Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

η Αθήνα των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας

Την ώρα που αστυνομικές αρχές και Πολιτεία καλούν τους πολίτες να μάθουν καράτε και να κάνουν τους κοιμισμένους, σε περίπτωση εισβολής ή εφόδου ενόπλων ληστών, στο κέντρο της Αθήνας έχει δημιουργηθεί πανίσχυρη συμμορία αραβόφωνων μουσουλμάνων κουκουλοφόρων με όπλα....
για την οποία οι Τούρκοι σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους.
Μετά τις τελευταίες επιθέσεις των εισβολέων σε σπίτια που βασανίζουν και πυροβολούν τα θύματά τους, η ομάδα των ληστών του δρόμου που περιφέρεται με τα πιστόλια στο κέντρο της Αθήνας δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη βαριά εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα.
Σε διάστημα μιας εβδομάδας φέρεται να έχει κάνει πέντε επιθέσεις στο κέντρο της πόλης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η τελευταία επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Μεγάλης Δεύτερας στο τέρμα της οδού Θεμιστοκλέους. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:10.
Δύο 20χρονοι νεαροί βρίσκονταν στο σημείο και συζητούσαν όταν ξαφνικά μια ομάδα τριών ατόμων με κουκούλες και ένα μαύρο πιστόλι, τους πλησιάζει, τους περικυκλώνει και τους ζητά μιλώντας αραβικά να τους δώσουν ό,τι είχαν πάνω τους.
Οι νεαροί δεν αντιστάθηκαν, τους έδωσαν τα κίνητά τους τηλέφωνα ενώ οι δράστες φεύγοντας πήραν και την μηχανή του ενός, μάρκας Yamaha Crypton.
Πριν το χθεσινό χτύπημα, μάλιστα, είχαν επιτεθεί και σε έναν ιδιοκτήτη κάβας στην οδού Μετσόβου, κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου οι τρεις αραβόφωνοι μουσουλμάνοι κουκουλοφόροι με το πιστόλι εισέβαλαν στο κατάστημά του και αφού τον απείλησαν με όπλο άρπαξαν 500 ευρώ.
Αυτή είναι η Αθήνα των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------