Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο;

Ποιός τα πληρώνει όλα αυτά που κάνουν πολιτικοί συνδικαλΙστές και κομματόσκυλα;;;;;

Το αιώνιο θύμα τους ο μαλακάς Ελεύθερος  επαγγελματίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Η εν λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.

Η εν’ λόγω Διοικήτρια λόγω ΣΥΡΙΖΑ (...) επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη. Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών. Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα;

Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.

Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Και συμπληρώνει: «Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο; Φροντίζουν μάλιστα να λαμβάνει το μισθό διοικητή Νοσοκομείου για να μη δυσκολεύεται. Λαμβάνει 2.100 ευρώ το μήνα καθαρά».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------