Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η 3Ε Εκτυπωτική έχει πουλήσει τις μηχανές του εργοστασίου σε μεγάλο χαρτέμπορα.

Απλήρωτοι εδώ και 1,5 χρόνο είναι οι εργαζόμενοι στην «3Ε Εκτυπωτική», που από πέρυσι το Δεκέμβρη κάνουν επίσχεση εργασίας και κατάληψη του εργοστασίου διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Χτες, η εργοδοσία εμφανίστηκε στο εργοστάσιο ζητώντας να παραλάβει τις μηχανές του εργοστασίου, τις οποίες ισχυρίζεται ότι τις έχει πουλήσει σε μεγάλο χαρτέμπορα.

 Άμεσα οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στην πύλη του εργοστασίου απαιτώντας να μη φύγει τίποτα από το εργοστάσιο, πόσο μάλλον τη στιγμή που τους οφείλονται δεδουλευμένα τόσων μηνών. Έφτιαξαν εκ νέου επιτροπές περιφρούρησης και ανάγκασαν την εργοδοσία να φύγει από το χώρο χωρίς να πετύχει το σκοπό της.

Οι εργαζόμενοι, ωστόσο, βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς φαίνεται ότι η εργοδοσία έχει στόχο να πάρει τα μηχανήματα από το εργοστάσιο, αφήνοντας τους εργαζομένους «στον αέρα». Να σημειωθεί ότι στις 19 Δεκέμβρη συζητιέται σε Διοικητικό Δικαστήριο η αίτηση πτώχευσης της εταιρείας, στην οποία έχουν προχωρήσει πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας, στους οποίους επίσης οφείλονται δεδουλευμένα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------