Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ολα έτοιμα για «επενδύσεις»

 Μη τρομάξεις
Στην Ελλάδα φίλε μου τα συνδικάτα δεν είναι εκπρόσωποι των εργαζομένων, αλλά αντιπροσωπίες των κομμάτων. Αυτοί θα σου λένε πόσο θα τους πληρώνεις, πόσους θα προσλαμβάνεις, πόσους μπορείς να απολύσεις, ποιος είναι κατάλληλος ή όχι, ποιον θα προάγεις, πόσο αύξηση θα δώσεις , χωρίς να λαμβάνουν  καθόλου υπόψιν τα οικονομετρικά στοιχεία της εταιρείας. Αν ακούσεις ελληνικούς νεολογισμούς, όπως τριετίες, κατώτερος μισθός, μετενέργεια, Συλλογικές Συμβάσεις κλπ, μη τρομάξεις.


Αυξημένες κατά 3% έως και 186% θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2013 οι κρατήσεις φόρου εισοδήματος επί των μηνιαίων αποδοχών για τους περισσότερους μισθωτούς με προστατευόμενα τέκνα, λόγω της άμεσης εφαρμογής της νέας φορολογικής κλίμακας στον υπολογισμό της μηνιαίας παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών.

Έως και 30% κάτω από το μέσο όρο της Ε.Ε των 27 βρίσκεται το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν τη (ΑΕΠ) της χώρας μετά από τέσσερα χρόνια ύφεσης, θέση που την φέρνει στα επίπεδα του ΑΕΠ των πρώην κομμουνιστικών χωρών.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτή την υπόθεση». Την αρνητική αυτή απάντηση έδωσε η κυρία Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας κυριαρχεί στην περιώνυμη «λίστα Λαγκάρντ», αφού εμφανίζεται να καταθέτει 550.000.000 εκατ. στην ελβετική τράπεζα HSBC.
Η κυρία Παντελή είναι κόρη κομμωτή από τη Θεσσαλονίκη και ως τα τέλη της δεκαετίας του '90 εργαζόταν σε υποκατάστημα της Citibank. Από το 2000 ως και προ 19 μηνών διέμενε σε διαμέρισμα στο Θησείο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα οπτικών στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην Αθήνα. «από Το Βήμα»

Ο αριθμός των Ελλήνων που ζήτησαν δουλειά στην Σουηδία, διπλασιάστηκε από το 2010.
Η Eurostat με στοιχεία της αποκαλύπτει πως μόνο από τα εμβάσματα που εστάλησαν το 2011 από λαθρομετανάστες στην Ελλάδα προς τις χώρες προέλευσής τους, αγγίζουν τα 922.000.000 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος τους να πηγαίνει σε χώρες εκτός ΕΕ (777.000.000 ευρώ).
Ανεπίσημα φεύγουν πάνω από 6,8 δις το χρόνο από τους λαθροεισβολείς (λαθρομετανάστες) ηλικίας από 15 έως 45 ετών.

Μα είναι απλό, πως δεν το σκέφτηκαν!!!:
Θέλεις να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό; καμία αντίρρηση αφού πρώτα προσκομίσεις βεβαίωση μισθοδοσίας, βεβαίωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών-φορολογική ενημερότητα .

Ο ρυθμός συρρίκνωσης της νόμιμης απασχόλησης στην Ελλάδα είναι ο πιο αρνητικός στην ΕΕ με την Ελλάδα να καταγράφει την πιο αρνητική επίδοση στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

 Αυτό το έθνος πάει χαμένο. Εκατομμύρια  Έλληνες ζουν στην κόλαση, γιατί εκεί τους έριξαν οι διάφοροι εθνοπροδότες νάνοι  της πολιτικής, τα κόμματα της "προόδου" και οι κομματικοί τους συνδικα/ληστές.
 
Οι επόμενες γενιές των Ελλήνων (αν υπάρχουν) θα ξεθάψουν τα κόκαλα μας θα τα ρίξουν στον ασβέστη και μετά θα τα κάψουν για να ξεβρομίσει ο τόπος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------