Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για μια ακόμη φορά προδίδει την εργατική τάξη

 Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ  χαρίζει  -648,59 ευρώ!!!

Ριζοσπάστης  Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2012  Σελ. /32
 Η πρόταση του ΠΑΜΕ για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση
Αξονας 2ος
ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
Τα κατώτερα όρια μισθών και ημερομισθίων αποτελούν κατώτατα όρια αμοιβής μισθωτών της χώρας που απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αμείβονται με μισθό, ημερομίσθιο κατά μονάδα ή με οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Την 1η1ου2013 το ημερομίσθιο επανέρχεται στο ποσό των 33,54 ευρώ και ο μηνιαίος μισθός στο ποσόν των 751,41 ευρώ.

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για μια ακόμη φορά προδίδει την εργατική τάξη, ξεπουλάει στο ντόπιο κεφάλαιο την υπεραξία της εργατικής δύναμης και από τα  1.400 ευρώ βασικό μισθό που ζητούσε όλα αυτά τα χρόνια διεκδικεί τώρα 751,41 ευρώ χαρίζοντας στους καπιταλιστές ντόπιους και ξένους -648,59 ευρώ, στερώντας όλα αυτά τα χρήματα από τους εργάτες και την λαϊκή οικογένεια.


Οπότε με αυτές του τις αποφάσεις έχουμε ένα ΚΚΕ με μειωμένο ρόλο, ένα κόμμα που προδίδει τις ιστορικές του ιδέες και παραδίδεται στον εχθρό, ένα κίνημα της εργατικής τάξης διαβρωμένο και μολυσμένο με προδότες

 Οι εμπνευστές του ξεπουλήματος επιδιώκουν με μια απόφαση τους να συμβιβαστούν, να προωθήσουν και να ξεπουλήσουν, όσα η εργατική τάξη έχει κατακτήσει με αγώνες, θυσίες και αίμα τα τελευταία χρόνια. Η εργατική τάξη οδηγείται στο θυσιαστήριο από το ΠΑΜΕ για χάρη της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και για να εξασφαλισθούν περισσότερα κέρδη για το κεφάλαιο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------