Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι Έλληνες "βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου"

Στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ζει το 31% του πληθυσμού της Ελλάδας, το δε 21% ζει με πενιχρό εισόδημα, ακόμα και μετά τις μεταβιβάσεις των κοινωνικών επιδομάτων, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2011, που δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Τα ποσοστά αυτά κατατάσσουν την Ελλάδα στις χώρες της ΕΕ με το υψηλότερο ποσοστό πληθυσμού στο όριο της φτώχειας, μετά τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Λετονία και τη Λιθουανία.

 Ραντεβού στην Ομόνοια και πορεία στο Σύνταγμα Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει η Κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», με συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και πορεία προς το Σύνταγμα, όπου θα ακολουθήσει συναυλία.

Ο εκπρόσωπος της κίνησης, Πέτρος Κωνσταντίνου έχει τίποτα να δηλώσει  για την εξαθλίωση των Ελλήνων και την ανεργία ή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα γεμίσει λαθροεισβολείς την χώρα οι οποίοι μας  οδηγούν στην ανεργία και μας απειλούν και με πόλεμο από πάνω. Λαθρομετανάστης το μόνο προστατευόμενο είδος στην Ελλάδα,

Στην Πάρο....το σακάτεψαν  το κοριτσάκι......15 χρονών..... εάν πάτε στο Υγείας και δείτε πόσο χτυπημένο είναι και σε τι κατάσταση δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας... πόλεμο δεχόμαστε εμείς...από αυτούς.!!!!!!!  Ανθρωπιά δεν σημαίνει να δέχομαι τα χειρότερα στην χώρα μου και να μην αντιδρώ.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν σέβονται την χώρα μου, την θρησκεία μου τους νόμους είναι οι χειρότεροι ρατσιστές που υπάρχουν. Το αποδεικνύουν συνεχώς με τις πράξεις τους.Ποιος θα προστατεύσει τους Έλληνες από τις επιθέσεις τους. Είναι καιρός να φύγουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------