Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Διώξτε κόσμο - κι το ΚΚΕ το κάνει!

Το ΚΚΕ σάπισε, τη σαπίλα του επιδιώκει να την κάνει λίπασμα για την αναζωογόνηση του.
Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα των ομαδικών απολύσεων με συνοπτικές διαδικασίες και στην καθημερινή εφημερίδας του κόμματος, τον «Ριζοσπάστη». 

Η συρρίκνωση αυτή, που θα συνοδευθεί από απολύσεις προσωπικού, αναγγέλλεται, σε ολοσέλιδο άρθρο-ανακοίνωση, στην έκτη σελίδα της εφημερίδας, αναφέρει ότι «μείωση του αριθμού όσων εργαζόμαστε στο "Ριζοσπάστη" προκύπτει σαν αναγκαιότητα για να συνεχίσει να εκδίδεται απρόσκοπτα το Όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ. Για να μπορεί η εφημερίδα του ΚΚΕ να παίζει τον αναντικατάστατο ρόλο της στην υπεράσπιση του δίκιου της εργατικής τάξης και του λαού...!!!

 Στη συνέλευση της ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» ειπώθηκε ότι κατά προτεραιότητα θα απολυθούν
@ όσοι έχουν δεύτερη δουλειά!!!;
@ όσοι έχουν επιδείξει επαγγελματική ανεπάρκεια!!!;
@ όσοι κάνουν ρεπορτάζ που δεν κρίνεται απαραίτητο!!!; για την εφημερίδα.
@ όσα ζευγάρια εργάζονται στην εφημερίδα, ο ένας από τους δύο θα χάσει τη δουλειά του!!!;

Τα στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, όπου γινόντουσαν απολύσεις έβριζαν τους ανάλγητους κεφαλαιοκράτες (Χαλυβουργική) που διώχνουν τον κοσμάκη. Έστηναν απεργίες, έβαζαν ομάδες περιφρούρησης, προπηλάκιζαν όσους ήταν εναντίον τους, έκαναν ντου σε τυπογραφεία, σε εφημερίδες και κανάλια διότι τότε «έκαναν επανάσταση» στους άθλιους πλουτοκράτες των μέσων ενημέρωσης.

Τώρα που τα συντρόφια του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, κάνουν απολύσεις, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι κομματικοί συνδικαλισταράδες που έκαναν την επαναστατική γυμναστική τους στου κασίδη το κεφάλι;

Μάλιστα, ο Ριζοσπάστης που "υπερασπίζεται" τα δικαιώματα των εργατών έχει το θράσος να δημοσιεύει και άρθρο εξαπολύοντας επίθεση σε όσους γράφουν για τις απολύσεις.
Κι ενώ δίνονται απαντήσεις, όπως σημειώνει ο "Ρ", δεν αναφέρεται κάτι για την επικείμενη πώληση της συχνότητας του τηλεοπτικού 902 TV σε γνωστό εφοπλιστή.
Βέβαια, το ΚΚΕ και ο Ριζοσπάστης ξεχνά τις κρατικές επιδοτήσεις και τα προνομιακά συμβόλαια για εκτυπώσεις στα πιεστήρια του και τις «χορηγίες» κάποιων επιχειρηματιών. Αλλά όλα αυτά είναι καπιταλιστικά, δεν έχουν να κάνουν με το καλό φασιστικό ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------