Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΔΕΛ Saatchi & Saatchi αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές δυσκολίες.

Η κρίση, που τόσο βαριά έχει πλήξει το χώρο της διαφήμισης στην Ελλάδα, είναι προφανές ότι δεν κοιτά μεγέθη και ιστορία.
Η ΑΔΕΛ Saatchi & Saatchi, μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ελληνικές διαφημιστικές αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές δυσκολίες.
Έπειτα από μειώσεις μισθών και προσωπικού (γνώριμο σενάριο για την πλειοψηφία των εταιρειών του χώρου τα τελευταία χρόνια), η τελευταία περιπέτεια της ΑΔΕΛ αφορά στην προσφυγή υπαλλήλων της μέσω της δικαστικής οδού.
Συγκεκριμένα, δέκα από τους υπαλλήλους προς τους οποίους έγινε πρόταση απόλυσης με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων (κόστη, που στην κατάστασή της η εταιρεία δεν είναι σε θέση να καταβάλλει άμεσα) επέλεξαν να απορρίψουν την πρόταση και ν’ αποταθούν σε νομικούς συμβούλους ώστε να διεκδικήσουν αυτά που τους αναλογούν. Ως αποτέλεσμα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου προσωρινή διαταγή, η οποία απαγορεύει κάθε νομική και πραγματική μεταβολή κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΑΔΕΛ.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με το άρθρο του Πρώτου Θέματος (που έχει υπέρτιτλο “Οι άστοχες ενέργειες του Κ. Κουκιά και το Βατερλό που έρχεται”), οι προμηθευτές της ΑΔΕΛ είναι έτοιμοι να σφραγίσουν τις επιταγές της που έχουν στα χέρια τους, ενώ οι ευθύνες επιρρίπτονται προσωπικά στον πρόεδρο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Κουκιά, ο οποίος «συνέδεσε την εταιρεία με πολλά κρατικά έργα…».

 http://www.designmag.gr/adel-not-so-good-news/6866

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------