Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το σημερινό χάος ή Η «Ελλάδα ποτέ δεν ζει»

 Ποιοι είναι οι εθνικοί προδότες που πουλήθηκαν για μερικά εκατομμύρια ευρώ και έφτασαν τους ΄Έλληνες να πέφτουν από τα μπαλκόνια;

Στον 26% ! Εκεί ανήλθε η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το μήνα Σεπτέμβριο η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα ξεπερνάει το 32% . Στην Ελλάδα υπάρχει έλλειμμα πολιτικής σκέψης και αυτό είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο για τη διακυβέρνηση μιας χώρας.

Η γερμανική Deutsche Bank σε επίσημη έκθεσή της παρουσιάζει υπεύθυνες εκτιμήσεις για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. Ευρώ.

Υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις από το 1981 και μετά και τα ανθελληνικά κόμματα της αριστεράς. Τον έκρυβαν αυτό τον θησαυρό και δεν μιλούσαν ΠΟΤΕ υπακούοντας σε ξένα οικονομικά συμφέροντα που ήθελαν να κρατήσουν την Ελλάδα σαν μία «παγκόσμια καβάτζα» ενεργειακών πηγών στην καλύτερη περίπτωση, ή για να ξεπουλήσουν αυτό τον πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί όταν θα έφθανε η Ελλάδα στα σημερινά χάλια.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με εθνικό έγκλημα και εθνική προδοσία. Πληρωμένοι αλήτες κλέψανε την ζωή μας και κυκλοφορούν ανενόχλητοι, πλούσιοι και ελεύθεροι, γελώντας με την κατάντια μας.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι στην πλειονότητά τους φαίνεται να έχουν καταλήξει ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Οι αιχμές που άφησε ο Σόιμπλε πριν από καιρό για την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού να κάνει αλλαγές στη χώρα αποτελούν πλέον κοινό τόπο σε φίλους και εχθρούς της Ελλάδας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------