Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

4.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μήνα

Δυσοίωνες είναι οι οικονομικές προβλέψεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης 4.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μήνα από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.
Ερευνα ΕΒΕΑ Την απόδραση από την Ελλάδα επιλέγουν δύο στις δέκα επιχειρήσεις, προκειμένου να εγκατασταθούν σε γειτονική χώρα και να γλιτώσουν το «λουκέτο». Αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, την οποία διενήργησε μέσω της ιστοσελίδας του (www.acci.gr).
Ερευνα ΓΣΕΒΕΕ Ετοιμο να φύγει το 26% των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων δήλωνε διατεθειμένο να προχωρήσει σε μετεγκατάσταση της έδρας του σε χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία για λόγους χαμηλού εργατικού και λειτουργικού κόστους, μαζί με τη χαμηλότερη φορολογία ή η Κύπρος για τη χαμηλότερη φορολογία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------