Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πάντα αυτή την χώρα την παραμόνευε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Βολές κατά του ΝΑΤΟ αλλά και της κυβέρνησης 
εξαπέλυσε το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις 
του Πρωθυπουργού από τη σύνοδο 
της Συμμαχίας στη Λισαβόνα.
Διαβάστε προσεκτικά.
Καταλήγοντας, το ΚΚΕ ζητά την αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ: «Η πάλη για την αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ είναι συστατικό στοιχείο της γενικότερης πάλης ενάντια στο μνημόνιο, ενάντια στην πολιτική που χρεοκοπεί το λαό και αυξάνει την κερδοφορία των μονοπωλίων. Είναι συστατικό στοιχείο της πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των στηριγμάτων της».
Συντρόφια, καλό το μπλα-μπλα 
άλλα την κατσαρόλα δεν την γεμίζει!!!
Ο αντίπαλος δεν είναι το ΔΝΤ ή το ΝΑΤΟ. Όλοι αυτοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Ο αντίπαλος είναι οι εθνοπροδότες και εδώ δεν λέτε κουβέντα.
Κρατάτε κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Τόσα χρόνια διαπλοκής και ποτέ δεν καταγγείλατε σαν κόμμα κανέναν επώνυμο πολιτικάντη, ούτε ποτέ βγάλατε τα ονόματα αυτών που έκλεψαν και λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο. Ούτε ποτέ ζητήσατε να πάνε στην φυλακή και να κατασχεθούν στο όνομα του Ελληνικού Λαού τα κλεμμένα. Πάντα Μπλα-μπλα ΕΝΑΝΤΙΑ στον imperialismo, ta monopolia, toys ntabatjides, to ntopio kai kseno kafalaio, to nato, to dnt kai to kako mas synapantima. 

Η κερκόπορτα δεν άνοιξε μόνη της, πάντα αυτή την χώρα την παραμόνευε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Κάποιοι πήρανε τις αποφάσεις, βάλανε τις υπογραφές, βούτηξαν όλο το χέρι στο 'ΜΕΛΙ'. Αυτών τα ονόματα και την παραδειγματική τους τιμωρία περιμένει να ακούσει να ζητάτε δυνατά και ξεκάθαρα ο Ελληνικός λαός από εσάς τους γίγαντες της επανάστασης και της ταξικής πάλης .-

ΥΓ. Μην πείτε ότι φταίει ο λαός που δεν σας ψηφίζει για να γίνετε κυβέρνηση και να φέρετε ευημερία και τον παράδεισο στην λαϊκή οικογένεια. Εσείς φταίτε που δεν σας ψηφίζει ο λαός γιατί έτσι σας βολεύει, σας βολεύουν και βολεύεστε.-.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------