Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πληρωνε μ@λ@κ@ Έλληνα τούς ειδήμονας που επτώχευσαν την χώραν και ευτέλισαν το έθνος

Τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά από την κρίσιν, γιατί κυβερνητική απόφασις ηύξησε κατά 30% τα της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης τους η οποία από τα 37 εκατ.ευρώ που είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ.ευρώ .

Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρωστούν 36 εκ.ευρώ στο ελλην.δημόσιο και 245 εκ.ευρώ εις τας τράπεζες. Πάμε τώρα εις τούς βολευτάς. Το 2010 οι 300 αντιθερμοπυλαίοι θα μοιραστούν 42,5 εκατ.ευρώ. Περίπου 35 εκατ.ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 αι συνταξιούχοι βολευταί ή οι σύζυγοι των θανόντων και αι άγαμαι θυγατέραι.
Άλλο ένα κονδύλι 4,3 εκατ.ευρώ προορίζεται δια τας συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών. Όλοι γνωρίζουμε ότι δια κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις 4 χρόνια θητεία.
Ο σαρωτικός νόμος για το ασφαλιστικό δεν άγγιξε στο ελάχιστο τούς επαγγελματίας της πολιτικής. Αι συνταξιούχοι βουλευται είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και δευτέρα σύνταξι απο το επάγγελμα που ασκούσαν εφόσον δεν εργάζονται στο δημόσιο ή και τρίτη στην περίπτωση που ήσαν συνδικαλισταί, πρώην δήμαρχοι ή πρώην Νομάρχαι (χορηγίες). Θέλετε και άλλο ....πάμε...!! Όσοι βουλευται είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη. Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται από το Γεν.Λογιστήριο του Κράτους ότι μπορεί να δοθούν εις συνταξ.βουλευτας άλλα περίπου 80 εκατ.ευρώ που διεκδικούν αναδρομικά.
Τα 300 καμάρια μας δεν πληρώνουν ούτε το κυψελοειδές κινητό τους καθώς αυτεξουσιως δικαιούνται ένα κινητό τηλ.μέχρι 200 ευρώ μηνιαίως οκτώ σταθερας γραμμας τηλεφωνίας (μέχρι 12.000 ευρώ,αν και παραβιάζουν το όριον χωρίς τελικά να επιβαρύνονται με ίδια χρέωση δια την παραβίαση αυτού) αυτοκίνητον (το μισθώνει η βουλή με 'λίζινγκ') δωρεάν διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείον δια τούς βουλευτας της επαρχίας (70 ευρώ ημερησίως) γραφείον εκτός βουλής, γραφική ύλην, ταχυδρομική ατέλειαν , ατελώς και στις μετακινήσεις με λεωφορεία, σιδηρόδρομο και ακτοπλοΐα καθώς και 52 αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής δια τον νομό τους, εφόσον είναι 200χλμ από τας Αθήνας. Έχουν την δυνατότητα λήψης άτοκων δανείων από την Βουλή και χαμηλότοκα από τας τράπεζας .
Και βέβαια έκαστος βουλευτής έχει στην υπηρεσία του 4 δημοσίους υπαλλ.αποσπασμένους και μετακλητούς καθώς και έναν επιστημονικό συνεργάτη ο οποίος πληρώνεται από την βουλή ...δηλ. 300 βουλευτας + 300 συνεργάτας.....!! Κατόπιν λοιπόν τέτοιων Αγαθών θα ανέμενε ο συνετός πολίτης μιαν ανταπόδοσιν ανάλογη εις τον καθημερινό βίον του ως ποιότητα Ζωής.ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ! 
Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα τούς ειδήμονας που επτώχευσαν την χώραν και ευτέλισαν το εθνος 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------