Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

νέο μνημόνιο;;; Οσο κι αν φαίνεται παράδοξο, σ' αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα απευθύνονται.

Για ένα νέο μνημόνιο, στο οποίο θα υπάρχει πρόβλεψη επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ., μίλησε και ο καθηγητής Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Για πόσο  μ@λ@κeς μας περνάνε:«Τυπικά η δέσμευση να μη θιγούν μισθοί και συντάξεις δείχνει να έχει τηρηθεί. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ακόμη και για εκείνους των οποίων τα εισοδήματα είναι χαμηλά, αφού η αύξηση του ΦΠΑ για τα τρόφιμα θα πλήξει καίρια τον οικογενειακό προϋπολογισμό τους (!!!)» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

«Τα βάρη που προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός πρέπει να κατανεμηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική ευαισθησία. Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να περιοριστούν όσο γίνεται οι επιπτώσεις στα χαμηλά εισοδήματα, τους ανέργους και τους αδύναμους (!!!)» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).


Ο Ελληνας μισθωτός και συνταξιούχος (αυτοί που τους συναντάει ο κ. Παπανδρέου στο δρόμο και του δίνουν το μισθό και τη σύνταξή τους) και την μέρα των εκλογών στέλνουν το μήνυμα ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ μπορούν να συνεχίζουν να νιώθουν την άφατη χαρά και την απροσμέτρητη περηφάνια - που από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους νιώθουν. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------