Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες: To ΚΚΕ «συνιστά λευκό ή άκυρο».

Γιατί τo ΚΚΕ συνιστά λευκό ή άκυρο;
Το ΚΚΕ πήρε τους ίδιος σχεδόν ψήφους, με τις εθνικές εκλογές και θριαμβολογεί επειδή δεν έχασε ψηφοφόρους, γεγονός που θα του έριχνε τα πλασματικά του ποσοστά. Το ΚΚΕ εμφανίζεται με μεγάλα ποσοστά ακριβώς γιατί κράτησε τις ψήφους που είχε και αυτό σε σύγκριση με την τραγωδία των άλλων φούσκωσε τα ποσοστά. ΟΤΑΝ όμως τα κυβερνητικά κόμματα καταρρέουν, όπως και οι δορυφόροι τους ΚΑΙ το ΚΚΕ, λόγω του ό,τι είναι «συμπαγές», κρατάει τις ισχνές εκλογικές του δυνάμεις, ΑΥΤΟ, για ένα αριστερό κόμμα, με δεδομένες τις εκρηκτικές καταστάσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΤΤΑ γιατί δείχνει ότι το ΚΚΕ είναι ένα νεκρό κόμμα που δεν έχει καμία αξιοπιστία στον ελληνικό λαό. Αν είχε και ελάχιστη η ΑΠΟΧΗ θα κατευθυνόταν προς το ΚΚΕ, θα είχαμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ όχι της ΑΠΟΧΗΣ, αλλά του ΚΚΕ… 
Αυτά για να μην παραμυθιαζόμαστε…
Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ 
ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ!
Η χώρα κυβερνάται από ένα κόμμα που σήμερα, κατά την πλέον επίσημη καταγραφή της λαϊκής ετυμηγορίας, το εμπιστεύεται μόνο το 19,2 % του Ελληνικού λαού. (Πήρε 1.850.000 ψήφους, από τους 9.620.000 του συνόλου των εκλογέων).
 ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΥΣ επαναστάτες, όσο τους ταΐζει το αστικό κράτος με επιδοτήσεις και οι μεγαλοεκδότες στηρίζουν την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ τα πρόβατα δεν πρέπει να πλησιάσουν την κάλπη για να μην χαλάσουν οι συμφωνίες.
Αν το 40 % που επέλεξε 
ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ 
είχε καταθέσει ψήφο ΟΡΓΗΣ 
Ποιο θα ήταν το κέρδος για τον λαό; 
Θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον ΘΑΝΑΤΟ του δικομματισμού. Θα ήταν η είδηση της ημέρας σε όλη την υδρόγειο. Πανικός θα επικρατούσε στα άντρα διαφθοράς στην Αθήνα . Αντ' αυτού, η μεγάλη πλειοψηφία των οργισμένων προτίμησε την αποχήτο άκυρο και το λευκό.
Την αποχή, το άκυρο και το λευκό", το προωθούν λυσσασμένα οι πολιτικοί, τα κόμματα και όσοι ζουν από το νοσηρό αυτό σύστημα για ένα απλούστατο λόγο. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ.....ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!!
Η ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟΧΗ, ΛΕΥΚΟ, ΑΚΥΡΟ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------