Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Να μην έχουν τόπο να σταθούν οι εργατοπατέρες. Κοροϊδεύουν τους Έλληνες οι συνένοχοι.

Σε κοινή 24ωρη απεργία στις 15 Δεκεμβρίου αλλά και σε τρίωρη στάση εργασίας, 12:00 με 15:00, στις 25 Νοεμβρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έπειτα από την κοινή σύσκεψη των προεδρείων τους.

Απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου. Στις 10 το πρωί το προσωπικό των ΟΤΑ θα κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία στο υπουργείο Εξωτερικών.


Aυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων με συμπτώματα κατάθλιψης και αγχώδους διαταραχής, ενώ ήδη το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, μετά από εισήγηση του επιστημονικού του συμβουλίου, ξεκινά μελέτη για να διαπιστώσει πόσοι ασθενείς ζητούν και κάνουν εισαγωγή μόνο και μόνο για να τρέφονται από το νοσοκομείο.

Το 23% των παιδιών και νέων έως 18 ετών στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με την φτώχεια σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Επίτροπος για θέματα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, κ. Λ. Αντόρ.
Η Ιστορία γράφεται με ανυπακοή

Συνάντηση με την τρόικα είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα κ. Μπουζούλα και τεχνικούς συμβούλους.ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------