Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δεν αντέχουμε άλλο. ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ ;

Απαγχονισμένος μέσα στο συνεργείο μοτοποδηλάτων που διατηρούσε στο Πλωμάρι βρέθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο τριαντάχρονος Αργύρης Μαντάνης.

Χθες έγινε γνωστό ότι λίγες ώρες πριν τον βρουν κρεμασμένο από το ανυψωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε στο συνεργείο του, είχε εξομολογηθεί σε φίλους του πως δεν άντεχε άλλο να δουλεύει για να μαζεύει λεφτά και να πληρώνει τα χρέη του. Και πως η ειδοποίηση κλήσης για περαίωση που είχε λάβει πριν από λίγες μέρες «ήταν ασήκωτο βάρος».

Πάνω στον πάγκο εργασίας του μέσα στο συνεργείο στην περιοχή «ESSO PAPPAS» του Πλωμαρίου βρέθηκε πεταμένο το χαρτί με το οποίο είχε ειδοποιηθεί να προσέλθει στην Εφορία. Στην τσέπη του βρέθηκαν και 1.700 ευρώ από τα 3.000 περίπου που έπρεπε να μαζέψει ώς τη Δευτέρα που θα πήγαινε στην Εφορία.

Ο 30χρονος είχε εγκατασταθεί στο Πλωμάρι πριν από έναν χρόνο όπου και άνοιξε συνεργείο επισκευής μοτοποδηλάτων, ενώ ασχολούνταν και με την εμπορία αυτοκινήτων. Επίσης διατηρούσε συνεργείο μοτοποδηλάτων και στη Γέρα κι όλοι έλεγαν πως ήταν καλός μάστορας. Τα χρέη του όμως ήταν πολλά, ενώ δεν κατάφερνε να μαζέψει χρήματα που διάφοροι του χρωστούσαν από υπηρεσίες του.
Του ΣΤ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ


Νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του βρέθηκε προχθές Λαρισαίος επαγγελματίας, ο οποίος έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Δύο ιδιόχειρα σημειώματα εξηγούσαν τους λόγους της πράξης του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Λαρισαίος, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα δίσκων στο κέντρο της πόλης, αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα και υποχρεώσεις τις οποίες αδυνατούσε να καλύψει. Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων στη Λάρισα σε διάστημα 5 μηνών.

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):
Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------