Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Ενδεκάτη Εντολή

Αν ήμασταν σκεπτόμενα όντα δε θα είχαμε δικαίωμα στη ψήφο.



Τζογάρουν το μόχθο των εργαζομένων
Υπάρχει μια μεγάλη βόμβα που θα «σκάσει» σε βάρος του λαού. Αυτή τη στιγμή το κράτος, η κυβέρνηση, χρωστά στο ΙΚΑ 9 δισ. και σήμερα σε αυτό είναι ασφαλισμένος όχι μόνο ο ιδιωτικός τομέας, αλλά και οι ΔΕΚΟ κ.λπ. και θα ενταχθούν και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Το ίδιο το ΙΚΑ χρωστά στον ΟΑΕΔ 6,5 δισ. ευρώ, 2 δισ. στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας 700 εκατομμύρια. Αν η τρόικα πει, «διαγράψτε τα χρέη του κράτους προς το ΙΚΑ», θα χρεοκοπήσει ο λαός. Όσο περνά το μήνυμα ότι ο λαός, παρά τη διαμαρτυρία του, αντέχει τις θυσίες, τόσο θα έρχονται τα χειρότερα. «Τα Ταμεία βουλιάζουν» είναι η μόνιμη επωδός κάθε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ειδικά όταν θέλουν να περάσουν αντιασφαλιστικούς νόμους. Αυτό που δε λένε οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου είναι οι λόγοι που τα Ταμεία αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία οξύνονται χρόνο με το χρόνο.
Κανένα χάος. Οι άνθρωποι της δουλειάς θα ζήσουν καλύτερα αν πετάξουν απ' το σβέρκο τους όλες αυτές τις βδέλλες που θυμήθηκαν την πατρίδα μόλις σφίξανε τα πράγματα γι' αυτούς. Αυτό που κινδυνεύει είναι το πουγκί των αστών. Ο λαός έχει πληρώσει και πληρώνει πολύ ακριβά την ανοχή του σε τέτοιου είδους «πατριώτες». Είναι καιρός να υπερασπίσει τη δική του πατρίδα. Πετώντας στα σκουπίδια τον εκβιασμό είναι κρίσιμο από σήμερα να συγκεντρώνονται δυνάμεις με στόχο να ανατραπεί στο σύνολό της αυτή η πολιτική.

Από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------