Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

έΛλΗΝΕς ΚΌφΤΕ ΤΟΝ ΛαΙΜΌ ΣΑς μΕ ΤΟΥς ΛΑθΡΟμΕΤ@ΝΆΣΤΕς

Μόνο σε συστάσεις και συμβουλές μη δεσμευτικού χαρακτήρα μπορεί να προχωρήσει το Συμβούλιο της Ευρώπης σχετικά με την παράνομη μετανάστευση απάντησε η Επιτροπή Υπουργών σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλους της Συνέλευσης του Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Τριαντάφυλλου.

Στην απάντηση διευκρινίζεται ότι, οι συστάσεις που έχει απευθύνει το Συμβούλιο της Ευρώπης, προς την Ελλάδα και άλλα κράτη, που αντιμετωπίζουν οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, είναι «μη δεσμευτικού χαρακτήρα».

Επιπλέον, η Επιτροπή Υπουργών πληροφορεί τον Έλληνα βουλευτή ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν μπορεί να έχει κανένα ρόλο ούτε στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, ούτε και στη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. από τα κράτη μέλη, δεδομένου ότι αποτελούν κοινοτικούς οργανισμούς και δραστηριότητες, στη δράση των οποίων δεν μπορεί να υπεισέλθει το Συμβούλιο της Ευρώπης..

Δεχόμαστε ως χώρα συγκεκριμένες ασιατικές ορδές μεταναστών που προελαύνουν ανενόχλητοι στην κυριολεξία! χωρίς πραγματικά στοιχεία και ταξιδιωτικά έγραφα.

Μπορούμε μόνο να σκεφτούμε χωρίς παρωπίδες το τι πρόκειται να συμβεί εάν οι λαθρομετανάστες που εισβάλουν θα μπορούσαν να είναι Τούρκοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και να ετοιμάζουν προγεφύρωμα !! ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, από την στιγμή που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ελέγξει. και αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθεροι όπου θέλουν χωρίς έλεγχο μέσα στην χώρα μας.

Καλός ο πολύ-πολιτισμός, ο αντι-ρατσισμός και η θολο-κουλτούρα αλλά θα πρέπει να προέχει πάνω απ' όλα η Εθνική κυριαρχία, η ασφάλεια τον πολιτών και το μέλλον των παιδιών μας πριν αποφασίσουμε να σώσουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια αλλόθρησκους που εισβάλουν καθημερινός στην χώρα μας χωρίς κανείς να γνωρίζει τους πραγματικούς τους σκοπούς.

Η διεθνείς αμνηστία του ΟΗΕ, και όλες οι ντόπιες και διεθνείς αντιρατσιστικές οργανώσεις και ΜΚΟ αν πράγματι δεν θέλουν να υπάρχουν θύματα στις θάλασσες και αν δεν έχουν οικονομικό ή πολιτικό συμφέρον από την τώρα κατάσταση, μπορεί να ανοίξουν κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Τουρκία ή ακόμα κέντρα υποδοχής προσφύγων στο Ιράν, στο Αφγανιστάν στο Πακιστάν και  σε συνεργασία με την χώρα που επιθυμούν να μεταβούν οι πρόσφυγες, να τους παραχωρείται άσυλο. 

Οπότε με ταξιδιωτικά έγραφα από τον ίδιο τον ΟΗΕ θα μπορούν να στέλνονται αεροπορικώς οι λαθρομετανάστες στο κράτος που επιλέγουν πληρώνοντας οι ίδιοι τα εισιτήρια τους, θα τους κοστίζει λιγότερα θα γλιτώσουν από τους δουλεμπόρους και δεν θα πνίγονται.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------