Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Περιπολικά on line με το ΤΑΧIS

Στο στόχαστρο όσοι χρωστούν περισσότερα από 5.000 ευρώ
Μια νέα αρμοδιότητα από την 1/1/2014 αποκτούν πλέον οι άνδρες και οι γυναίκες της τροχαίας καθώς εκτός από κλήσεις για τροχονομικές παραβάσεις θα μπορούν πλέον να ελέγχουν αν έχετε χρέη στην εφορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία τη δυνατότητα αυτή θα έχουν τα πληρώματα των περιπολικών που διαθέτουν λογισμικό για να συνδέονται με το σύστημα TAXIS και έτσι να ενημερώνονται απευθείας για το φορολογικό προφίλ του ελεγχόμενου. Όταν οι τροχονόμοι θα εντοπίζουν πολίτες που χρωστούν περισσότερα από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε συλλήψεις και να οδηγούν τους οφειλές στο αυτόφωρο.

Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι νέες εξοντωτικές ποινές της εφορίας.
Καταρχήν έχουμε ένα ποινολόγιο το οποίο στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι επαγγελματίες κι επιχειρήσεις είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως πληρωμής του εναντίου. Η λέξη "λάθος" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των αλάνθαστων φωτεινών εγκεφάλων της βουλής των "Ελλήνων;;;".  

Το μόνο που δε θα σου κάνουν θα είναι να σε συλλάβουν και να σε κρεμάσουν ανάποδα στο Σύνταγμα. Μήπως να τους ξυρίσουμε κιόλας και να τους περιφέρουμε στους κεντρικούς δρόμους;

Έτσι θα τονωθεί η αγορά και η οικονομία; Με τρομοκρατία; Με γενίτσαρους που θα βγουν για προστιμομάζωμα;

Ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι . Το κράτος μετατρέπεται σε ένα πύθωνα που τυλίγεται σιγά σιγά γύρω από το σώμα της ελληνικής οικονομίας με ξεκάθαρο πια σκοπό να την οδηγήσει σε ασφυξία και τους Έλληνες στην εξαθλίωση, στην μετανάστευση ή στην φυλακή.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------