Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η ηγεσία του ΚΚΕ ξεπερνάει σε υποκρισία και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει καθαρά ότι αγωνίζεται για τη σωτηρία της ΕΕ και της ευρωζώνης και ότι διεκδικεί την κυβερνητική διαχείριση του καθεστώτος μέσα από τις ομαλές εκλογικές λειτουργίες, αναμένοντας παθητικά το πότε θα πέσει ο σκουληκιασμένος καρπός (κυβέρνηση).

Το ΚΚΕ δηλώνει τα αντίθετα:
Ότι αγωνίζεται εναντίον της ΕΕ και ότι έχει σαν προπαγανδιστική προμετωπίδα την «ανυπακοή»! Στην πράξη φυσικά νομιμοποιεί το καθεστώς και κάνει ό,τι μπορεί να μην υπάρξει λαϊκή ΑΝΥΠΑΚΟΗ. Ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη «νομιμότητα» της κυβερνητικής ΥΠΑΚΟΗΣ.

Αυτή η χαώδης ΑΝΤΙΦΑΣΗ ανάμεσα στα λόγια και τα έργα του ΚΚΕ το καθιστούν το πιο δόλιο και υποκριτικό κόμμα του καθεστώτος: Δολιότητα και υποκρισία που επικαλύπτεται με μια υστερική κατανάλωση από κούφιες και ξύλινες αντικαπιταλιστικές αφαιρέσεις και σάλτσες..

Στη φιέστα της «ευρωπαϊκής προεδρίας»,  το ΚΚΕ έμεινε στις διπλωματικές ανακοινώσεις!!!
Η «ανυπακοή» του καταναλώθηκε σε λίγες φράσεις!!! «Αγωνιστικά», κρύφτηκε στο καβούκι του και ούτε για το θεαθήναι δεν κάλεσε σε μια συγκέντρωση.

Στα λόγια καταγγέλλει τα πάντα και στην ΠΡΑΞΗ στηρίζει το καθεστώς. Φρενοβλάβεια εμπαιγμού του ελληνικού λαού. Και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------