Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Εδώ είναι Μπαλκάνια, Πληρώνονται από εμάς, για να μας καταστέλλουν.

Οι συντάκτες του ΔΟΛ κατά τη σημερινή συνέλευσή τους, στο κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να απορρίψουν το περιεχόμενο του νέου σχεδίου ιδιωτικού συμφωνητικού, που προτείνει η διοίκηση του Οργανισμού, για τις αμοιβές του προσωπικού.

Οι συντάκτες ΟΜΟΦΩΝΑ προτείνουν προς την διοίκηση του ΔΟΛ, την παράταση ισχύος έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, του προηγούμενου διετούς ιδιωτικού συμφωνητικού (2012 - 1013), με τους ίδιους ακριβώς όρους.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛ
(ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΒΗΜΑ FM)
 
Την επόμενη φορά που θα ακούσετε τους δημοσιοκάφρους να φωνάζουν, να ξέρετε ότι φωνάζουν μέσα από τα βάθη του δημόσιου ταμείου. Είναι υπάλληλοι του δημοσίου, ζουν με δάνεια και δανικά,  ζουν από τα δικά μας λεφτά και ζουν πλουσιοπάροχα. Πληρώνονται από εμάς, για να μας καταστέλλουν.

Όλες οι συστημικές τράπεζες δίνουν εκατομμύρια ευρώ στον ΔΟΛ και στον «Πήγασο» μεγαλομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ αμφότεροι κι οι δύο.

ΔΟΛ και «Πήγασος», επιχειρήσεις ζημιογόνες και υπερδανεισμένες. Είκοσι δύο εκατομμύρια ευρώ ζημιές για το 2013 ο ΔΟΛ και χρέη που φτάνουν στα 216 εκατομμύρια. Είκοσι δύο εκατομμύρια ζημιές και ο Πήγασος και χρέη 223 εκατομμύρια. Επιχειρήσεις φαλιρισμένες, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιρναν ούτε ευρώ, όπως δεν παίρνει ούτε ευρώ ο έσχατος φτωχοδιάβολος κι ας μην είναι φαλιρισμένος.

Εδώ είναι Μπαλκάνια και στα Μπαλκάνια μαζεύονται όλες οι μεγάλες τράπεζες για να δώσουν 98 εκατομμύρια στον ΔΟΛ, εκ των οποίων τα 15 εκατομμύρια είναι νέα δάνεια. Δίνουν και άλλα 8 εκατομμύρια στον Πήγασο και το κυριότερο, παίρνουν τα 57 εκατομμύρια των προσωπικών τους δανείων και τα κάνουν εταιρικά, τα ρίχνουν και αυτά στον ΔΟΛ. Στον «Πήγασο» ανανεώθηκε ομολογιακό δάνειο της Εθνικής ύψους 20  εκατ. ευρώ, το οποίο έληγε την 31/12/2013.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------