Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πρωτογενές Πλεόνασμα ή Πρωτοφανές Ξετσίπωμα

Νομίζετε ανθέλληνες μιζαδόροι ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε και να εξαπατάτε εσαεί τον Ελληνικό λαό. Η κατάσταση είναι τραγική και την καλύπτουν  τα εντεταλμένα τουρκολάγνα πορνοκάλανα που θέλουν να λέγονται ΜΜΕ.
Λίστα Λιχτενστάιν (έχει τεθεί στο αρχείο), λίστα Λαγκάρντ (είναι στο ΣΔΟΕ), οι 200 περιπτώσεις σκαφών στην Ολλανδία (στον γάμο του Κουτρούλη) ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ… Πρόκειται για χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό 54.000 άνθρωποι (ακόμη και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών) την τριετία 2009-2011 και περίπου οι μισοί από αυτούς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση αυτών των χρημάτων.

Την ώρα που κάποιοι φορολογούμενοι αντιμετωπίζουν το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, και τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις λογαριασμών για ασήμαντες φορολογικές παραβάσεις και μικρο-οφειλές προς το Δημόσιο, οι μεγαλόσχημοι που φυγάδευσαν στο εξωτερικό αφορολόγητα κεφάλαια, τυγχάνουν ασυλίας.

Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, οι συγκεκριμένες υποθέσεις βρίσκονται στα συρτάρια των ελεγκτικών οργάνων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς από τις 24.710 περιπτώσεις, οι οποίες χρήζουν έρευνας, ελέγχθηκαν μόλις 44!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------