Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συνάδελφοι/φισσες, Πρέπει να τα απαιτήσουμε όλα πίσω!

Συνάδελφοι, στη τυποεκδοτική, στον ριζοσπάστη, στον 902, αυτές οι κομματικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ, όπως και το σύνολο των επιχειρήσεων τους, είναι χτισμένο από το αίμα και των ιδρώτα εργατών. Εμείς παράγουμε τον πλούτο και μας τον κλέβουν οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού που δεν λένε να εφαρμόσουν στους εργαζομένους τους, όσα προτείνουν εντελώς υποκριτικά για όλους τους άλλους. Εμείς τους τρέφουμε και όχι εκείνοι και θέλουν ακόμα να πιστεύουμε πως αγωνίζονται για εμάς.

Συνάδελφοι, η αριστερά έχει συμβιβαστεί και έχει ξεπουλήσει την εργατική τάξη με μοναδικό στόχο να αρπάξει την συστημική κουτάλα για να βολευτούν από τον κρατικό κορβανά όλος ο τεμπέλικος κομματικός της στρατός.

Μετά από χιλιάδες απεργίες η "επαναστατική!!!" αριστερά στην Ελλάδα δεν κατάφερε να εμπνεύσει την εργατική τάξη και ούτε κατάφερε να ανατρέψει έστω και ένα αντεργατικό νομοσχέδιο. Συμπορεύεται με το σύστημα και εξαντλεί τους εργάτες σε ανούσιες μονοήμερες βόλτες στο σύνταγμα που τις ονομάζουν απεργίες κουνώντας τα κόκκινα σημαιάκια και αναπνέοντας δακρυγόνα.

Συνάδελφοι, οι εργαζόμενοι της εκτυπωτικής βιομηχανίας βιώνουμε την ίδια επίθεση, από τους κομματικούς συνδικαλιστές του κλάδου σε μια σειρά χώρους δουλειάς . Μοναδικό τους μέλημα ανούσιες απεργίες και στάσεις εργασίας για μια ΣΣΕ που οι ίδιοι φρόντισαν να καταργηθεί.

Συστηματικά για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και για να εισπράξουν τα εύσημα από το κόμμα δυναμιτίζουν συνεχώς τις εργασιακές σχέσεις με μοναδικό τους στόχο να κτυπήσουν την Ελληνική τυπογραφία και να οδηγήσουν στην ανεργία και την εξαθλίωση τους Έλληνες εργαζόμενους.

Εμείς γνωρίσαμε πολύ καλά το τι πέτυχαν πόσα εργοστάσια οδήγησαν στο λουκέτο και πόσους συναδέλφους οδήγησαν στην ανεργία στη ΦΗΜΗ ΠΑΚ, στην 3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ, στη ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ, στην ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ, στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, στον 902, στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κ.α.

Οι εργαζόμενοι έχουμε αρκετή πείρα πλέον, δεν μπορούν εύκολα να μας ξεγελούν, μπορούμε και πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα.

Συνάδελφοι, κοινά είναι τα προβλήματα της τάξης μας, κοινός πρέπει να είναι ο δρόμος που έχουμε υποχρέωση να ακολουθήσουμε. Ο δρόμος του αγώνα, της αντίστασης, της διεκδίκησης, στο δικαίωμα στη δουλειά.

Όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε ότι χιλιάδες Έλληνες λιθογράφοι έχουν οδηγηθεί στην ανεργία και έχουν αντικατασταθεί από τα ταξικά μας αδέλφια από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν την Ινδία χωρίς να μιλάει κανένας για το δικαίωμα στην δουλειά των Ελλήνων. Αυτή τη εθνοκτόνο πολιτική πρέπει και έχουμε χρέος να ανατρέψουμε .

Οι Έλληνες εργάτες δεν χρωστάμε σε κανέναν! Οι ανθέλληνες λαθρολάγνοι εθνοπροδότες μας χρωστάνε, από την κλεμμένη ζωή μας και την εξαθλίωση των Ελληνικών οικογενειών.


Πρέπει να τα απαιτήσουμε όλα πίσω!
Το δυνατότερο όπλο στα χέρια των Ελλήνων εργατών είναι η εθνική-ταξική ενότητα και αλληλεγγύη. Αυτό είναι το μόνο που τους τρομάζει.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------