Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πληρωμένοι δημοσιοκάφροι στην υπηρεσία αυτών που λήστεψαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα μας

 Αυτό θα πει αυτοεκτίμηση!!!
να σε φωνάζουν δημοσιοκάφρο
 και εσύ να θεωρείς 
πως πρόκειται για συνωνυμία…
Η δικογραφία που δημιουργείται είναι ξεχωριστή και διαθέτει όλα τα καλά και στην ώρα που πρέπει θα γίνουν οι κλητεύσεις… Πολλά τα σκιάζει ο φόβος των αποκαλύψεων και όλα τα επιβάλλει η ανάγκη. Θα περίμενε κανείς ότι λίγο πριν το δημοσιογραφικό τέλος τους θα είχαν τουλάχιστον αντιληφθεί τη ματαιότητα της προσωρινής παντοδυναμίας που τους προσφέρει η εξουσία.

Αν είχαν τον στοιχειώδη ανδρισμό και φιλότιμο, θα ζητούσαν τουλάχιστον μια ειλικρινή συγνώμη από τον Ελληνικό λαό.. Και φυσικά συνεχίζουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, τους εκφοβισμούς και τα ασύστολα ψεύδη που δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπου. Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα ανθρωπάκια αυτά.

Και αν φθάσαμε σε αυτό το χάλι που ζούμε σήμερα είναι διότι συνυπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι μικροί και μεγάλοι διαμορφωτές γνώμης οι λεγόμενοι δημοσιοκάφροι. Είναι όλοι αυτοί που με τα κηρύγματα τους αποπροσανατόλισαν τον Ελληνικό λαό και δημιούργησαν την διαλυμένη ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά Ελλάδα.

Σήμερα πασχίζουν να μας πείσουν ότι προσπαθούν να μας ενημερώσουν για να μας σώσουν για μια φορά ακόμα και να έρθει η ανάπτυξη,  το μόνο που κατάφεραν να αναπτύξουν είναι η προσωπική τους περιουσία.
Σήμερα πασχίζουν και αγωνίζονται καθημερινός για την πατρίδα με μοναδική αγωνία τους να διατηρήσουν τα οφίτσια, και τις καρέκλες τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------