Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Για τους Έλληνες εργαζόμενους δεν ενδιαφέρετε ΚΑΝΕΝΑΣ

Έλληνες εργάτες, οι κομματικοί εργατοπατέρες δεν θα σας ενημερώσουν ΠΟΤΕ
Τα στατιστικά στοιχεία μαρτυρούν τεράστια αύξηση του ρυθμού με τον οποίο μεταφέρονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, καθώς συνοψίζονται τα δεδομένα με το πέρας του έτους του 2013. Ο αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων που μετέφεραν τη βάση τους στη γειτονική χώρα κατά το έτος 2013 είναι περίπου 3000.



Αντιλαμβανόμαστε πως αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς τα επίπεδα της ανεργίας που πλήττει την Ελλάδα, αλλά και τις κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα διατηρούσαν – ή θα δημιουργούσαν και νέες – αυτές οι επιχειρήσεις ένα παρέμεναν στη χώρα.

 SOSτε την Ελληνική τυπογραφία
Το εύρος των τομέων, με τους οποίους ασχολούνται οι παραπάνω είναι τεράστιο, με πρώτες και καλλίτερες τα ανθελληνικά τυπογραφεία που μετακόμισαν στην Βουλγαρία και δίνουν δουλειά στους Βούλγαρους και όχι στους Έλληνες λιθογράφους. Η τσίπα έχει χαθεί από τον εσμό των κομματικών συνδικαλιστών. Χιλιάδες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια ευρώ φεύγουν από τη χώρα μας χωρίς να τολμά να διαμαρτυρηθεί κανένας αριστερός εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------