Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Στιγμές τρόμου, έζησε 19χρονη Ελληνίδα στην Χίο, την επόμενη φορά μπορεί να είναι το δικό σου παιδί

Ήρθε κάποιος από πίσω μου, 
μου έκλεισε το στόμα.
Αντιστάθηκα αλλά ήρθε και δεύτερος, 
με κλώτσησε στο πόδι περιγράφει.

Στιγμές τρόμου, έζησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μια 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Χίο, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δυο αλλοδαπούς οι οποίοι την χτύπησαν για να την ληστέψουν.

Η άτυχη κοπέλα πανικοβλήθηκε όταν οι δράστες της επιτέθηκαν γύρω στις 11 τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και την έριξαν στο έδαφος, καθώς φοβήθηκε ότι σκοπός τους ήταν να την βιάσουν.  Ωστόσο, οι άγνωστοι αρκέστηκαν να αρπάξουν από την τσέπη της το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η Τζένη Αγγελίδου, λίγες μέρες μετά το συμβάν μιλά στο protothema.gr για τις στιγμές εκείνες που πέρασε στα χέρια των δυο μεταναστών, αλλά και για το πόσο αυτή η περιπέτεια έχει επηρεάσει την καθημερινότητά της. «Προχωρούσα για να φτάσω σπίτι μου εκείνο το βράδυ σε ένα πολύ κεντρικό δρόμο της Χίου όταν ξαφνικά ήρθε κάποιος από πίσω μου, μου έκλεισε το στόμα για να μην μπορέσω να φωνάξω βοήθεια  και άρχισε να μου τραβάει το κινητό από το χέρι. 

Εγώ αντιστάθηκα αλλά ήρθε και δεύτερος  που με κλώτσησε στο πόδι με αποτέλεσμα να φοβηθώ, να πέσω κάτω, να μου πάρουν το κινητό και να φύγουν. Φοβήθηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή, φοβήθηκα μήπως βγάλουν κανένα μαχαίρι γιατί εκείνη την ώρα πάνω στο πανικό τους να με χτυπήσουν  και να μου πάρουν το κινητό, θα μπορούσαν να με τραυματίσουν σοβαρά. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν  βράδυ και επίτηδες μιλούσα στο κινητό με μια συμφοιτήτριά  μου, η οποία μου κρατούσε συντροφιά για να μην φοβάμαι. 

Όταν μου επιτέθηκαν το κινητό ήταν ανοιχτό και μάλιστα όταν με παράτησαν στο δρόμο και  άρχιζα να ουρλιάζω, με άκουσε και η φίλη μου μέσα από το κινητό. Τότε σταμάτησε ένα αυτοκίνητο να δει τι μου συνέβη και από εκεί πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, φοβισμένη».

Όπως λέει η 19χρονη αυτό το συμβάν άλλαξε τη ζωή της. «Φοβάμαι πάρα πολύ, τώρα. Είμαι ακόμα πολύ τρομαγμένη, ακόμα και μέσα στο σπίτι προχωράω και κοιτάζω πίσω μου, μήπως με ακολουθεί κανείς. 

 Ήταν πολύ σοκαριστικό για μένα να βλέπω δύο άτομα με κουκούλες να μου επιτίθενται μέσα στη νύχτα. Δεν περίμενα αυτό να μου συμβεί στο νησί μου, που δεν ήμασταν ποτέ έτσι και τώρα προσέχω πάρα πολύ και είμαι πολύ επιφυλακτική. Δυστυχώς δεν έχουν καταφέρει να τους πιάσουν και αυτό με τρομάζει ακόμα περισσότερο και το θέμα είναι να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα στη Χίο».  

Αναστατωμένη για  το τραγικό  συμβάν είναι  και η μητέρα της 19χρονης, Ρούλα Αγγελίδου η οποία μίλησε στο protothema.gr για τις φοβίες που αντιμετωπίζει τώρα η κόρη της  μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους αλλοδαπούς.
 
«Την ημέρα της πρωτοχρονιάς, στις έντεκα το βράδυ η κόρη μου περπατούσε και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο σε αρκετά κεντρικό δρόμο της Χίου, έξω από το ναυτικό μουσείο. 

Ξαφνικά την πλησίασαν δύο αλλοδαποί από πίσω, της έκλεισε ο ένας το στόμα για να μην μπορέσει να φωνάξει και να ζητήσει βοήθεια, προσπάθησε να της αποσπάσει το κινητό, δεν μπόρεσε γιατί αντιστάθηκε η κόρη μου αλλά ο δεύτερος όμως την κλώτσησε, την έριξε στο δρόμο, της πήρε το κινητό και έφυγε. 

Ήταν και είναι σοκαρισμένη η κόρη μου από αυτό το γεγονός γιατί παρόλο που ασχολείται με  τις πολεμικές τέχνες, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γιατί της επιτέθηκαν από πίσω. Έδειξαν αμέσως τις άγριες διαθέσεις τους οι άνθρωποι αυτοί γιατί προφανώς το είχαν ξανακάνει, δεν ήταν η πρώτη τους φορά».
Πηγή: protothema.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------