Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Τον έσφαξαν σαν αρνί για 40 !! ευρώ.

Σφάζουν τους Έλληνες σαν τα αρνιά
Λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκε η Ασφάλεια Κατερίνης για να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δράστες του στυγερού εγκλήματος είναι ένας 28χρονος Γεωργιανός και μια 30χρονη, οι οποίοι τον κατέσφαξαν για να του αρπάξουν 40 ευρώ!

Αφού άρπαξαν 40 ευρώ, δύο κινητά και μία χρυσή αλυσίδα, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του συνταξιούχου, το οποίο πυρπόλησαν μαζί με τα ρούχα τους και το ένα κινητό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ πέταξαν το δεύτερο τηλέφωνο και το ματωμένο μαχαίρι σε ένα φρεάτιο, όπου βρέθηκαν ύστερα από υπόδειξη του 28χρονου μαζί με τα άλλα πειστήρια του εγκλήματος.

Στη συνέχεια, η 30χρονη επιχείρησε να διαφύγει αεροπορικώς στην πατρίδα της, αλλά συνελήφθη την Τετάρτη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς της είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για άλλο αδίκημα!

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------