Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΙ στη λίστα γάμου βάζουν χέρι οι κομουνιστές

Αποτέλεσμα εικόνας για μετά τον γάμο
Αποτέλεσμα εικόνας για μετά τον γάμο
Πως θα σας φαινόταν εάν ξαφνικά χτυπούσε την πόρτα σας η εφορία ένα χρόνο μετά τον γάμο σας και σας επέβαλε πρόστιμο επειδή οι συγγενείς και οι φίλοι σας έδωσαν ένα χρηματικό ποσό για το ξεκίνημα της ζωής σας...

Και επειδή κάποιοι θα βιαστείτε να πείτε » ουφ πάλι καλά είμαι χρόνια παντρεμένος/η , να ξέρετε ότι η εφορία σκοπεύει να κάνει «ντου» ακόμα και σε ζευγάρια που έχουν περάσει τα 20 χρόνια γάμου. Τώρα μπορεί να παγώσει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Και επειδή πολλοί δεν μπορείτε να μην το πιστεύετε, πρέπει να ξέρετε πως εδώ και λίγο καιρό η εφορία αποφάσισε αιφνιδιαστικά να αμφισβητήσει μια συνήθεια χρόνων, «σβήνοντας» ήθη, έθιμα και παραδόσεις, προκειμένου να μπει χρήμα στα ταμεία.

Τα ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του ζευγαριού και ήταν δώρο από συγγενείς και φίλους λόγω γάμου! Η εφορία αποφάνθηκε ότι θα έπρεπε να φορολογηθούν τα ποσά ως δωρεά! Η φορολογία ξεκινά από το 10% αν πρόκειται για συγγενείς πρώτου βαθμού… και φτάνει το 40% για συγγενείς 3ου βαθμού.

 Αποτέλεσμα εικόνας για μετά τον γάμο

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------