Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

«κρατάει» χρόνια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλείου Αττικής
Έγινε κι αυτό. Το ΔΣ της εταιρίας που διαχειρίζεται έναν ραδιοφωνικό σταθμό, να στρέφεται νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη του. Ο λόγος για τον Επικοινωνία 94 και την Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής. Η οποία σε έκτακτη συνεδρίασή στις 20/12/2016, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίον του Δήμου Ηρακλείου Αττικής!

Ο λόγος; Πίσω στο 2005 και μέχρι το 2006, η Δ.Ε.Ρ.Η.Α. δανειοδοτούσε μια άλλη δημοτική επιχείρηση, το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Ηρακλείου Αττικής» (ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ). Στην συνέχεια, η εν λόγω εταιρία μετασχηματίστηκε και διαδέχτηκε τόσο στο ενεργητικό όσο και στο παθητικό της μια άλλη, η «Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου Αττικής» (ΚΕΚΟΙΠΗΑ), που συστάθηκε το 2008. Μόλις τρία χρόνια μετά εκείνη μπαίνει σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης. Με απόφασή του, τότε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανέλαβε την αποπληρωμή των χρεών της επιχείρησης. Με βάση το πόρισμα του εκκαθαριστή που βγήκε το 2011, ανέκυψε μεταξύ άλλων οφειλή της ΚΕΚΟΙΠΗΑ στην εταιρία του ραδιοφώνου ύψους 567.513,53 ευρώ, που όμως δεν εισπράχθηκε ποτέ μέχρι σήμερα από την ΔΕΡΗΑ.

Με την απόφαση που πάρθηκε μόλις πριν λίγες μέρες, το ΔΣ της εταιρίας κατέθεσε αγωγή στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής ως «καθολικού διαδόχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης», για 649.000 ευρώ. Δηλαδή 543.488,30 ευρώ που είναι το βασικό ποσό, μαζί με 105.511,70 ευρώ που είναι οι τόκοι από την 1/1/2007 έως το Σάββατο που μας πέρασε. Το ακόμα πιο «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι το ποσό που αξιώνει ο Επικοινωνία 94 είναι μεγαλύτερο, τόσο από την επιχορήγηση του δήμου για το 2017 (400.000 ευρώ) όσο και από τα υπολογισμένα κέρδη που προβλέπονται από τον φετινό προϋπολογισμό (479.169,16 ευρώ)!

Προσθήκη λεζάντας
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------