Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Στη Συρία ΕΚΑΙΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για να ζεστάνει τα χέρια του, στην Ευρώπη το παίζει “Πρόσφυγας” και “Τουρίστας” κάνοντας το σήμα της νίκης, κρατώντας αγκαλιά ξανθιά γκόμενα

Σάς δυσαρέστησα;  
Δυστυχώς το έκανε η πραγματικότητα. Η οποία έδειξε πού έφτασε η χώρα μετά από σαράντα ένα χρόνια "δημοκρατίας", να είναι μια χώρα χωρίς σύνορα και χωρίς εθνική αξιοπρέπεια παραδομένη από τον πολιτικό της κόσμο σκλάβα στα παζάρια της ανατολής.

Με ένα πολιτικό σύστημα ό,τι πιο τυχάρπαστο, κοινωνικά ό,τι πιο ρυπαρό, εθνικά ό,τι πιο επικίνδυνο.

Αυτοί οι τύποι, δημιουργήματα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, θέλουν να περισώσουν το καθεστώς στο οποίο ευδοκίμησαν και μαζί, εννοείται, τα προσωπικά τους προνόμια και απολαβές. Και παίζουν "τα ρέστα τους".Με κάθε κόστος για την εθνική ύπαρξη. 

Ας καταργηθούν στην πράξη τα με αίμα προγόνων τεθέντα σύνορα. Ας περάσουν μέσα σε δέκα μήνες ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες από την εθνική επικράτεια ανεξέλεγκτοι. Ας πλημμυρίσουν οι ελληνικές πόλεις επικίνδυνους αλλοδαπούς. 

Ας φύγουν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα, τα καλύτερα ελληνικά μυαλά σε αναζήτηση μιας ανεκτής μοίρας, μακριά από τον οικονομικοκοινωνικό ζόφο που το καθεστώς δημιούργησε στην πατρογονική εστία. Ας εκχωρηθεί εθνική περιουσία χωρίς μεγάλη περίσκεψη και έλεγχο. Ας εξαϋλωθεί το τραπεζικό σύστημα και αύριο ας χάσουν τις καταθέσεις τους όσοι ακόμα κάτι έχουν. 

Ας παραδοθεί η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και οι Τούρκοι με την βοήθεια των νενεκων και των κάθε λογής αριστερών, να έχουν λόγο σε εθνικά εδάφη, ύδατα και αέρα, με κοινές περιπολίες και παρόμοιες ενέργειες - φτάνοντας στη Διώρυγα της Κορίνθου.



 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------