Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανό

Αλβανικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αναφέρουν τα εξής: «Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού.

 Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι προσπαθώντας να προκαλέσει εντύπωση .

 Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα, Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό. «Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος , Ο ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------