Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΕΛ.ΑΣ.


Αφορμή για την έρευνα στον χώρο αποτέλεσαν καταγγελίες που έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, σύμφωνα με τις οποίες οι Πακιστανοί που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα ένα οίκημα εξέτρεφαν σκύλους, τους οποίους έσφαζαν, πωλούσαν και έτρωγαν!

 Οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο μαζί με μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη - Μοσχάτου και ανατρίχιασαν όταν άνοιξαν το ψυγείο, το οποίο βρισκόταν στην αυλή.

Μέσα υπήρχαν στοιβαγμένα κομμάτια κρέατος και κόκαλα, τα οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, προέρχονται από σκύλους! Οι τρεις αλλοδαποί που βρίσκονταν στον χώρο συνελήφθησαν αμέσως και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Ωστόσο, η έρευνα που ακολούθησε στην τρώγλη έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις.

Μπαλτάδες, μαχαίρια, σφυριά, εργαλεία, ξύλινοι πάγκοι κοπής κρέατος, αλυσίδες και δεκάδες λουριά σκύλων ήταν ανάμεσα στα εκατοντάδες πεταμένα αντικείμενα, ενώ στα σκουπίδια που είχαν κατακλύσει τους χώρους βρίσκονταν διάσπαρτοι και νεκροί αρουραίοι!

Οι αστυνομικοί βρήκαν ζωντανά επτά σκυλιά!!!, τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλές καταφύγιο από τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης. Μάλιστα, ήταν τόσο τρομοκρατημένα, που μπήκαν από μόνα τους μέσα στα αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι είχαν παρατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι εξαφανίζονταν αδέσποτα σκυλιά από την περιοχή, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχαν τόσο τραγική τύχη.
Οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει δείγματα των ευρημάτων στα εργαστήρια της κτηνιατρικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για κρέας σκύλου και ερευνούν πόση  ποσότητα κρέατος σκύλου έχει διατεθεί στην αγορά.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------