Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Έκθεση σοκ στη Γερμανία

Έκθεση που σοκάρει διεξήχθη στη Γερμανία για τα τραγικά αποτελέσματα της παράνομης εισόδου
μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα, που παρά την προσπάθεια των ΜΜΕ να παρουσιάσουν τους «πρόσφυγες» που έχουν καταφτάσει ως ανήμπορους κατατρεγμένους πολέμου, η πραγματικότητα είναι άλλη....

Οι «μετανάστες» στη Γερμανία στους πρώτους 9 μήνες του 2016 διέπραξαν ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά, από τα οποία οι δολοφονίες/απόπειρες δολοφονίας ήταν τουλάχιστον 366 και 214.600 άλλα σοβαρά εγκλήματα ή 32 εγκλήματα κάθε ώρα, 787 κάθε ημέρα και 23.844 κάθε μήνα, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της γερμανικής αστυνομίας, με τους Αφρικανούς από την Βόρεια και την υποσαχάρια Αφρική, την Γκάμπια, τη Νιγηρία και τη Σομαλία, να είναι ιδιαίτερα βίαιοι και να διαπράττουν εγκλήματα πολύ περισσότερα από τον αριθμό τους.

 Σύμφωνα με την έκθεση Bundeskriminalamt (BKA), η οποία καλύπτει την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016, οι περιπτώσεις αφορούν εγκλήματα στα οποία οι δράστες εντοπίστηκαν και αναφέρεται πως «η «βάση δεδομένων, επομένως, δεν είναι οριστική και πιθανόν να αυξηθεί». Το 79% του αριθμού των εγκλημάτων αφορούν επιθέσεις «κατά της προσωπικής ελευθερίας», δηλαδή σωματικές βλάβες, ενώ οι κλοπές έρχονται δεύτερες και ακολουθούν τα εγκλήματα της παραχάραξης, της πλαστογραφίας, της απάτης και της εκβίασης.

Στις 278 από τις 366 δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονιών εμπλέκονται «μετανάστες» τόσο ως θύματα όσο και ως δράστες και 37 τουλάχιστον θύματα υπήρξαν Γερμανοί πολίτες. Ακόμη, σημειώνεται πως από τα 214.000 σοβαρά εγκλήματα τουλάχιστον 67.300 διαπράχθηκαν από έναν «μετανάστη» εναντίον του άλλου, ως επί το πλείστον μέσα στα «κέντρα υποδοχής» σε όλη τη χώρα και πως «ο αριθμός των πιθανών παραβατών στον τομέα της ισλαμικής τρομοκρατίας συνεχίζει να αυξάνεται καθώς και ο αριθμός των ενεργών ή πρώην μαχητών ή συγγενών / υποστηρικτών / συμπαθούντων τρομοκρατικών οργανώσεων του εξωτερικού και των ισλαμιστών εγκληματιών πολέμου».

 Οι «μετανάστες» σύμφωνα με την έκθεση είναι «άτομα με το καθεστώς των αιτούντων άσυλο, πρόσφυγες του εμφυλίου πολέμου και παράνομους» και οι εθνικότητες περιλαμβάνουν Αφγανούς, Αλβανούς, Αλγερινούς, Βόσνιους, Ερυθραίους, Αφρικανούς από την Γκάμπια, Γεωργιανούς, Ιρακινούς, Ιρανούς, Κοσοβάρους, Μαροκινούς, Σκοπιανούς, Νιγηριανούς, Πακιστανούς, «Ρώσους», Σέρβους, Σομαλούς, Σύριους, Τυνήσιους και Τούρκους.

Κατά τα άλλα οι Έλληνες που αντιδρούν στην ισλαμοποίηση που επιχειρείται και που βλέπουν τον όλεθρο να έρχεται στιγματίζονται ως «οπισθοδρομικοί» και «ρατσιστές».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------