Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Από δευτέρα 26/5/2014 Η σχέση στοργής και διαπλοκής δημοσιογράφων, συνδικαληστών

ΕΣΗΕΑ: Τα προγράμματα των ανέργων ύψους 5.000.000 εκ. ευρώ,  το καφέ της διαπλοκής, τα χρωστούμενα και η υπόθεση του ΕΔΟΕΑΠ


Άντε τώρα να πει κάποιος ότι δεν υπάρχει συνεργασίας  ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και σχέση στοργής εδώ και ένα χρόνο στην ΕΣΗΕΑ. (σε λίγο και στην κυβέρνηση).

Ενημερώνουμε τους δύο ημετέρους-συνεταίρους ότι δεν θα αφήσουμε να πέσει η μπάλα στην εξέδρα όσο υπάρχουν απλήρωτοι και άνεργοι δημοσιογράφοι. Με τον κομματισμό και την αδράνεια τους δημιουργούν εργασιακές σχέσεις γαλέρας και εξαθλίωσης στον κλάδο.

Με την έλλειψη ενημέρωσις και την παραπληροφόρηση του Ελληνικού λαού από τα παπαγαλάκια τους οδηγούν την χώρα και την οικονομία στην ολοκληρωτική καταστροφή και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Στην ΕΣΗΕΑ πάντως μόνο στα τελευταία 5 χρόνια τα ελλείμματα υπερβαίνουν σωρευτικά το 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ, που μεταφέρονται από το αποθεματικό για να μην ζητηθούν όσα χρωστάνε εργοδότες και άλλοι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------