Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Αριστερός κομμουνιστής κουκουες του ΚΚΕ

Στα φοιτητικά σου χρόνια, ήσουν δυναμικός, επαναστάτης, αγωνιστής. Σε εξέφραζε ο Στάλιν. Έκτοτε πέρασαν πολλά χρόνια. θαμπώθηκες πρόσκαιρα από τους διορισμούς και τις επιδοτήσεις, όμως ποτέ δεν έπαψες να είσαι αριστερός στην καρδιά. Είσαι τόσο κομμουνιστής μάλιστα που δεν διστάζεις να το επιδεικνύεις, άσχετα αν η μοναδική σου απόδειξη είναι ότι το λες εσύ: «εγώ είμαι κομμουνιστής».


Ίσως κάποια στιγμή να βρέθηκες σε συζητήσεις της Αριστερής πτέρυγας του ΚΚΕ, λίγο πριν αυτή στηρίξει τα δεξιά νομοσχέδια με τα οποία καταστρέφει τις ζωές του κοσμάκη. Οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε ότι το τίμησες το σφυροδρέπανο. Συνέχισες να το έχεις σε μπρελόκ ακόμα κι όταν έφυγε από την μόδα.

Στη νεότερη σου έκδοση, σημερινός κνίτης, είσαι από τα αηδιαστικά άπλυτα τυπάκια που κάνεις “like” σε ότι ανθελληνική  μαλακία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έτσι για να λες στους αυριανούς σου συντρόφους «εγώ ξεκίνησα νωρίς την επανάσταση».

Πρόσφατα ανακάλυψες και τον Μαρξισμό, τον ισλαμισμό, τον ανθελληνισμό και τα τοξικά σου αδέλφια μέσα από τις σελίδες του Ριζοσπάστη και όλα αυτά σε κάνουν ακόμα ποιο πολύ ευτυχισμένο. 
 Για να είσαι σωστός κομμουνιστής ή σοσια/ληστής 
πρέπει να έχεις και βαθύ διεθνιστικό αίσθημα
και ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------