Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Οι ανθέλληνες θα μας αντικαταστήσουν με τα ταξικά μας αδέλφια.

Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί σε εκλογικούς καταλόγους


Συγκεκριμένα, 15 κάτοικοι της Νισύρου προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπίστωσαν πως στις ονομαστικές καταστάσεις του δημοτολογίου της Νισύρου, υπήρχαν τα ονόματα 50 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν εγγραφεί παρανόμως προεκλογικά στους εκλογικούς καταλόγους.

Μάλιστα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, αναμενόταν εγγραφή επιπλέον αλλοδαπών με την ίδια μέθοδο, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Μπροστά σε αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις δια των οποίων επιδιώκεται η νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, το Πρωτοδικείο της Κω απεφάνθη πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους, διότι εγγράφηκαν κατά τρόπο παράνομο.


Η υπόθεση της Νισύρου είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.. Με δόλιες μεθόδους, καθ' όλα παράνομες, εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους αλλοδαποί, δίχως καν να προσκομίσουν κανένα από τα  δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται. Βεβαίως, δεν είναι οι αλλοδαποί εκείνοι οι οποίοι κόπτονται να ψηφίσουν, αλλά οι πολιτικοί οι οποίοι και γυρεύουν νέα εκλογική πελατεία γιατί οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε να τους ξέρουν.

Φαντασθείτε μετά τις εκλογές τι έχει να γίνει. Θα δώσουν τόσες ιθαγένειες που δεν θα μας χρειάζονται πλέον.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------