Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έλληνες πολιτικοί, δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι, και συνδικαληστές εναντίον Ελλήνων πολιτών.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί, δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι, και συνδικαληστές σαν ορντινάντσες των κομμάτων τους θυσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο βωμό των συμφερόντων τους, ξεπουλώντας τα πάντα, φροντίζοντας μόνο για τους αφεντάδες τους.


Δυστυχώς ακόμη και οι δημόσιοι λειτουργοί που πληρώνονται με τα χρήματα του Ελληνικού λαού,  δημιούργησαν ανεργία και δυστυχία στη πατρίδα μας. Αντικρίζουν τους Έλληνες με περιφρόνηση και έχθρα θέλοντας να μας εξοντώσουν και να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.

Έκαναν την Ελλάδα μας αποθήκη πρακτόρων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Ζούμε τη νέα κάθοδο των μυρίων. Εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα, ενώ οι Έλληνες μεταναστεύουν ή πεθαίνουν.

 Σήμερα η Ελλάδα «έπιασε πάτο», με ένα λαό να λιμοκτονεί και να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά Ελλήνων να μεταναστεύουν, με μια οικονομία που έχει διαλυθεί.

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι έχουμε έστω και μία ελπίδα να σωθούμε από τους υποτελείς εφιάλτες; Όταν κανένας πολιτικός δεν αναφέρεται στα Εθνικά μας θέματα, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά τις εκλογές  του Μαΐου και τι ιθαγένειες έχει να μοιράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στους μελλοντικούς του ψηφοφόρους τα λεγόμενα ταξικά μας αδέλφια κατά τον Κουτσούμπα καλέ!....


Υ/Σ  Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Για να επιβάλεις μια δημοκρατία δεν χρειάζονται πλέον τα τανκς, και ο στρατός, αρκούν τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------